• Головна
  • «Укрзалізниця» оновила правила купівлі квитків на потяги: що змінилося
13:00, 10 березня

«Укрзалізниця» оновила правила купівлі квитків на потяги: що змінилося

«Укрзалізниця» оновила правила купівлі квитків на потяги: що змінилося

"Укрзалізниця" запускає послугу моніторингу квитків з можливістю автовикупу на потяги внутрішнього сполучення. Спочатку вона працюватиме в режимі бета-тестування. 

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на пресслужбу "Укрзалізниці". 

Суть нововведення полягає в тому, що коли необхідні квитки будуть знайдені, користувачі отримуватимуть відповідні пуш-повідомлення у застосунку. В компанії зазначають, що якщо активовано функцію автовикупу, то надходитиме повідомлення, що квитки вже куплені.

"У випадку моніторингу конкретного поїзда також можливо увімкнути функцію автоматичної купівлі квитків. Для цього треба внести дані пасажирів та оплатити замовлення", – розповіли в "Укрзалізниці".

Як працює автовикуп

Користувачям відповідної програми, авторизованої через Дія.Підпис, у режимі тестування буде доступний моніторинг двох типів. Зокрема:

  • на поїзди, квитки на які вже перебувають у продажу – з можливістю відстежувати наявність конкретних місць;
  • на напрями – з можливістю відстежувати появу у продажу поїздів між вибраними містами.

В компанії наголосили, що при активації функції одразу відбуватиметься зняття коштів. Якщо моніторинг буде скасовано або потрібні квитки не знайдуться, кошти повернуться на карту автоматично.

"При використанні тестового застосунку будуть зніматись реальні кошти, а квитки, придбані в режимі тестування, будуть дійсними для поїздок – тож радимо не створювати безлічі моніторингів з автовикупом, якщо ви не плануєте бути пасажиром одночасно десятків рейсів", – попередили в компанії.

Де завантажити тестовий застосунок

Тестовий додаток доступний як користувачам iOS, так і Android. Завантажити його можна за посиланнями:

У випадку, якщо під час тестування щось пішло не так необхідно одразу повідомляти "Укрзалізницю" через "Зворотний звʼязок" в застосунку. Потім необхідно обирати тему "Відстежування вільних місць" – це дозволить компанії консолідувати всі зауваження та відповідати швидше. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...