• Головна
  • СК "Дніпро-1" - "Рух": де та коли дивитися поєдинок УПЛ
13:30, 7 березня

СК "Дніпро-1" - "Рух": де та коли дивитися поєдинок УПЛ

СК "Дніпро-1" - "Рух": де та коли дивитися поєдинок УПЛ

У п’ятницю, 8 березня, футболісти СК «Дніпро-1» проведуть матч 20 туру УПЛ. На «Дніпро-Арені» прийматимуть львівський «Рух».

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на пресслужбу спортклубу.

Початок зустрічі о 13:00. В прямому ефірі матч транслюватиме телеканал 2+2, а також його можна буде подивитися у посиланні на нашому сайті СК "Дніпро-1".

Раніше «Дніпро-1» і «Рух» спочатку двічі зустрічалися між собою на рівні чемпіонату Першої ліги і потім шість разів в УПЛ. На рахунку спортклубівців шість перемог, при одній нічиєї і одній поразці (м’ячі 18-10 на користь дніпрян).

Через дискваліфікацію у завтрашньому матчі не візьме участь півзахисник СК «Дніпро-1» Валентин Рубчинський.

Підопічні Юрія Максимова після несподіваної нічиєї з "Минаєм" у минулому турі змогли набрати надважливі три залікові пункти, які дозволили команді піднятися на перше місце. Дніпряни у непростому протистоянні завдяки голу Філіппова переграли "Оболонь". У першій половині зустрічі "Дніпро-1" домінував, але моментів створив небагато. Успіх команді приніс стандарт і гольове чуття досвідченого бомбардира. А ось після перерви дніпряни сконцентрувалися на якісній грі у захисті і це їм принесло успіх. Гра забувається, а результат залишається.

"Дніпро-1" є лідером. Від нього "Шахтар" відстає на очко, маючи дві гри в запасі, а "Динамо" на відстані чотирьох залікових пунктів, а провело на три матчі менше. Втрачати очки підопічні Максимова не мають право.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #СК Дніпро-1
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...