• Головна
  • Забобони провідника образили пасажирку поїзда та збунтували жінок: як відреагували в "Укрзалізниці"
10:30, 6 березня

Забобони провідника образили пасажирку поїзда та збунтували жінок: як відреагували в "Укрзалізниці"

Забобони провідника образили пасажирку поїзда та збунтували жінок: як відреагували в "Укрзалізниці"

В поїзді "Львів - Запоріжжя" виник інцидент з гендерної дискримінації. Провідник відмовився пропустити групу жінок, наполягаючи на тому, що першим має зайти чоловік. В "Укрзалізниці" відреагували та пообіцяли перевиховати працівника.

Повідомляє редакція сайту 056.

Провідник поїзда "Львів – Запоріжжя" відмовився дозволити групі жінок зайти у вагон першими поки першим не зайде чоловік.

У вівторок, 5 березня на головному залізничному вокзалі Львова провідник потяга Петро Ковбасюк при посадці не пускав у вагон пасажирок, оскільки вважав, що першим у має обов'язково зайти чоловік. Чоловіка не було, і гурт пасажирок чекав на пероні.

"Я нагадала пану провіднику, що 21 століття надворі, і що жінки теж люди) пан провідник не реагував. Лише мої аргументи, що я діюча військовослужбовиця, подіяли, і він зрештою пропустив нас у вагон", - розповіла поетеса і військовослужбовець у Facebook Ірина Бобик.

До обговорення у мережі долучилися інші жінки, які також розповіли про подібні випадки, які траплялися з ними у минулому.

В "Укрзалізниці" вже відреагували на інцидент - вибачились за незручності, нагадали, що насправді дотримуються принципу рівноправності пасажирів, працюють над підвищенням кваліфікації співробітників і комфорту подорожуючих. Але також пообіцяли провести процес перевиховання.

"Ми щиро просимо вибачення за незручності (..) у нашій компанії ми дотримуємося принципу рівноправності пасажирів (..) працюємо над підвищенням кваліфікації наших провідників, щоб забезпечити нашим пасажирам приємну та комфортну подорож. Ми обов'язково привернемо їхню увагу до поточної ситуації та проведемо процес перевиховання, щоб уникнути подібних проблем у майбутньому", – йдеться у повідомленні компанії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...