Новини компаній
15:00, 29 лютого

Які бувають конструктори?

Новини компаній

Сучасний конструктор для дітей – це універсальна іграшка для розвитку. Збираючи дрібні елементи, дитина одночасно тренує дрібну моторику рук, логічне та просторове мислення, а ще – розвиває терплячість та вміння зосереджуватися на виконанні певного завдання. Нині батьки можуть обирати для своїх дітей конструктори з різними характеристиками.

З яких матеріалів можна купити конструктор для дитини?

Виробники іграшок можуть використовувати для виготовлення конструкторів такі матеріали:

  • Текстиль. Такі моделі – м’які, без гострих кутів. Як наповнювач для них використовують синтепон. Такий конструктор підходить для «будівництва» найпростіших об’єктів.
  • Дерево. Це найекологічніший матеріал для іграшок із усіх можливих. Елементи конструктора з дерева мають вигляд конусів, цеглинок, колон та ін. Найчастіше з такого будівельного матеріалу діти будують будинки або машинки.
  • Метал. Металеві деталі мають вигляд пластинок із отворами. Також у комплекті є гайки та болти. Такі конструктори дуже міцні, їхній термін служби – найдовший. З металевих конструкторів можна збирати гелікоптери, машинки, екскаватори тощо.
  • Пластик. Його використовують найчастіше для виготовлення конструкторів. Вибір пластикових конструкторів – дуже великий. З них можна збирати практично будь-які об’єкти.
Які бувають конструктори?, фото-1

Типи конструкторів за способом кріплення

Деталі набору можуть з’єднуватися між собою різними способами. За способом кріплення конструктори бувають:

  • Суглобові. Елементи з’єднання нагадують суглоби. Найчастіше такі моделі пропонують дитині скласти якусь тваринку або певний вид транспорту.
Які бувають конструктори?, фото-2
  • Болтові. Для з’єднання деталей використовують болти та гайки. Болтові конструктори якнайкраще тренують дрібну моторику рук.
  • Магнітні. Всередині кожної деталі є магніт. Саме він і утримує деталі між собою. Аби роз’єднати елементи магнітного конструктора, потрібно докласти невелике зусилля.
  • На «липучках». Деталі такого конструктора мають вигляд кульок із дрібними гачками. Такі кульки легко з’єднуються та роз’єднуються між собою, як «липучки».
  • Пазові. Це найпопулярніша категорія конструкторів. Відомий бренд пазового конструктора – це Лего. З таких наборів можна збирати будь-які об’єкти.

Завдяки великому вибору батьки зможуть легко обрати конструктор для хлопчика або дівчинки будь-якого віку. І з такою іграшкою дитина зможе розвиватися у процесі гри швидко та легко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#конструктор для дітей #конструктор для дитини #іграшка #іграшки #конструктори #розваги
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...