• Головна
  • Наслідки нічної атаки по Україні та результати роботи ППО
08:30, 28 лютого

Наслідки нічної атаки по Україні та результати роботи ППО

Наслідки нічної атаки по Україні та результати роботи ППО

У ніч на 28 лютого противник атакував зенітними керованими ракетами С-300 з окупованої Донеччини та 10-ма ударними БпЛА типу «Shahed» із району Приморсько-Ахтарськ – рф. Під ударом були дві області.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Повітряні Сили ЗСУ та Сили оборони півдня України.

Протягом 1,5 години підрозділи ППО в інтенсивному режимі відбивали цю атаку. Переважна більшість "шахедів" збита над морем: 1 на Миколаївщині, 9 на Одещині.

Під час маневрів дронів над промисловою зоною Одеси уламки збитого дрона пошкодили трансформатор одного з об'єктів критичної інфраструктури. Сталося замикання і загоряння. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу. Люди не ушкоджені.

Більше дісталося Херсонщині. російські військові не застосовували "шахеди" при її обстрілі. Але використовували артилерію та керовану авіабомбу. Поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема були пошкоджені 12 багатоповерхівок та 15 приватних будинків. У Херсоні зафіксовані влучання у вантажне судно, також пошкоджено автомобілі. Внаслідок обстрілів у населених пунктах пошкоджені ферма та елеватор. Також ворог знову обстріляв Херсонщину з авіації. Поблизу селища Зеленівка випустив керовану авіабомбу. Через російську агресію 1 людини загинула, ще 2 - дістали поранення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...