• Головна
  • ДТЕК за тиждень відновив електропостачання для 38,5 тис. абонентів у Донецькій і Дніпропетровській областях
17:30, 27 лютого

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання для 38,5 тис. абонентів у Донецькій і Дніпропетровській областях

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання для 38,5 тис. абонентів у Донецькій і Дніпропетровській областях

Енергетики операторів системи розподілу (ОСР) "ДТЕК Мережі" в період із 19 до 25 лютого відновили електропостачання 35 населених пунктів і повернули електрику до осель 38,5 тисяч родин Донецької та Дніпропетровської областей, знеструмлених через постійні ворожі обстріли.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на ДТЕК.

Донеччина залишається зоною найбільш активних бойових дій, де через постійні обстріли щодня пошкоджуються електромережі та підстанції. Минулого тижня вдалося повернути електрику в домівки 31,7 тис. сімей прифронтового регіону.

Як зазначили в компанії, через регулярні обстріли постійно страждає і Дніпропетровщина, особливо південь регіону. Тут за тиждень фахівцям "ДТЕК" вдалося відновити низку пошкоджень мереж і повернути світло для 6,8 тис. сімей.

"Від початку повномасштабної війни ми повернули світло вже 11 млн сімей Київщини, Дніпропетровщини, Одещини, Донбасу та міста Києва. У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже десятки разів", - зазначив генеральний директор "ДТЕК Мережі" Олександр Фоменко, якого процитовано у пресрелізі.

"ДТЕК Мережі" розвиває бізнес із розподілу електроенергії та експлуатації електромереж у Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. ОСР енергохолдингу обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...