• Головна
  • У "Сінево" заявили про можливе припинення роботи по всій Україні: що сталося
14:30, 27 лютого

У "Сінево" заявили про можливе припинення роботи по всій Україні: що сталося

У "Сінево" заявили про можливе припинення роботи по всій Україні: що сталося

Найбільша мережа лабораторій "Сінево" заявила про арешт будівлі головного офісу та лабораторії в Києві. Це може призвести до повної зупинки роботи мережі.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на заяву компанії у Facebook.

Внаслідок арешту, накладеного ДБР на будівлю головного офісу і центральної лабораторії "Сінево" в Києві, невдовзі компанія буде змушена припинити діяльність в цій будівлі. Це може призвести до повної зупинки роботи мережі лабораторій "Сінево" в Україні.

Як зазначили в компанії, "через незаконний арешт, без послуг сучасної лабораторної діагностики залишаться близько 300 тисяч пацієнтів щомісяця". В тому числі ті, хто обслуговується мережею "Сінево" на безоплатній основі, а саме:

"Через незаконний арешт, без послуг сучасної лабораторної діагностики залишаться близько 300 тисяч пацієнтів щомісяця. В тому числі ті, хто обслуговується мережею «Сінево» на безоплатній основі", - додали в компанії.

Нижче в коментарях у компанії зазначили, що кримінальне провадження, в рамках якого було накладено арешт на будівлю, ведеться за фактом незаконного виведення з державної власності нерухомого майна у період з 2016 по 2021 року.

"Водночас зазначене вище кримінальне провадження ДБР не має жодного відношення, ані до міжнародної групи Medicover, ані до будівлі, яка належить групі, та на яку накладено арешт. Адже міжнародна група Medicover, в особі свого учасника - кіпрської компанії "Лінкмікс Холдінгс Лімітед", придбала будівлю ще в 2010 році у фізичних осіб", - пояснили в "Сінево".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...