• Головна
  • Для одних - рідна по народженню, хтось прив’язався до неї пізніше: Дніпропетровщині сьогодні 92 роки
14:00, 27 лютого

Для одних - рідна по народженню, хтось прив’язався до неї пізніше: Дніпропетровщині сьогодні 92 роки

Для одних - рідна по народженню, хтось прив’язався до неї пізніше: Дніпропетровщині сьогодні 92 роки

Сьогодні нашій рідній Дніпропетровщині 92 роки. Промислова та сільськогосподарська. Прекрасна різноманіттям і своїми людьми.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Дніпропетровська область – промисловий лідер України. Вона має найбагатші землі, які дають найвищі показники з вирощування зернових та соняшника. А ще вона багата корисними копалинами. Родовищами залізної та марганцевої руди, паливно-енергетичної сировини. Область – перша з-поміж усіх регіонів за кількістю прямих іноземних та капітальних інвестицій. Також ми в лідерах за експортом. Промисловий регіон з найбільшим рівнем ВВП України.

Саме Дніпропетровщина стала форпостом України, починаючи з 2014 року. Одна з областей, які прийняли найбільшу кількість переселенців, підприємств, ЗВО.

"Для одних рідна по народженню. Як батьківський дім, де виріс. Його любиш тепло й безумовно. Хтось прив’язався до неї пізніше. Із вдячністю, бо тут знайшов порятунок від ворожої навали. Комусь близька по духу. А його сили тут вдосталь! Як і мужності захищати. Завзяття допомагати", - написав очільник Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак.

Сьогодні наш регіон є медичним, логістичним, гуманітарним хабом для мешканців п’яти регіонів України.

"Наші люди – найсильніші і найхоробріші. Разом ми витримаємо все та переможемо. Дякую кожному та кожній! Лікарям, працівникам критичної інфраструктури, правоохоронцям, освітянам, усім мешканцям області. Дякую нашим оборонцям за те, що маємо можливість працювати та розвивати наш регіон", - написав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...