• Головна
  • "Зручно та економно": на Дніпропетровщині покарали жінку, яка викрала візок в АТБ
19:00, 26 лютого

"Зручно та економно": на Дніпропетровщині покарали жінку, яка викрала візок в АТБ

"Зручно та економно": на Дніпропетровщині покарали жінку, яка викрала візок в АТБ

На Дніпропетровщині жінка викрала із АТБ закупівельний візок. Її швидко виявили та притягнули до кримінальної відповідальності.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на постанову суду.

Подія сталася 26 січня близько 12:00. Фігурантка перебувала в приміщенні супермаркету ТОВ «АТБ-Маркет» на проспекті Університетський у Кривому Розі. Вона вийшла на вулицю разом з візком.

"Маючи вільний доступ до візка закупівельного об`ємом 90 літрів із підсклянником, вона його викотила на вулицю і намагалася відійти подалі.Проте охорона помітила цей факт і викликала службу 102", - йдеться в документах справи.

Вартість візка складає 7 192 гривні. А оскільки злочин скоєно в період дії воєнного стану, то він вважається тяжким. У зв'язку з цим, Дзержинський районний суд визнав громадянку винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185КК України та призначив покарання у вигляді в позбавлення волі, 5 років.

Але врахувавши добровільну угоду підозрюваної з прокурором, її щире каяття та сприяння розкриттю справи, а також те, що вона має на утриманні малолітню дитину, але з випробувальним терміном 1 рік.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...