• Головна
  • ТОП-6 тату з українською національною символікою
Новини компаній
17:00, 26 лютого

ТОП-6 тату з українською національною символікою

Новини компаній

Національні символи в татуюванні надзвичайно популярні в сучасній Україні. Такі зображення, що відображують гордість, любов та повагу громадян до своєї культури, історії та традицій, стали справжнім трендом серед жінок та чоловіків. Мережа салонів VEAN TATTOO пропонує до уваги клієнтів безліч неймовірно ефектних та стильних ескізів патріотичної тематики.

ТОП-6 тату з українською національною символікою, фото-1

Трендові тату з українською символікою

Звичайно, вам неодноразово доводилось бачити тату, в композиції яких присутні зображення, що є визнаними символами української держави. В числі найбільш поширених тату з національною символікою:

  • Малий герб України, втілений в безлічі різних стилів, що має всі шанси на почесне звання найпопулярнішого українського символу, який у свідомості українців нерозривно пов’язаний з державним суверенітетом та незалежністю країни.
  • Різноманітні написи – неймовірно різноплановий напрямок патріотичних тату з національною символікою. Клієнти, залежно від особистих уподобань, смаків та начитаності, замовляють цитати з українських пісень та віршів, окремі слова та навіть інтернет меми (наприклад – вислів про російський воєнний корабель).
  • Тату у стилі української вишиванки – один з відносно нових, стрімко поширювальних стилів тату. Візерунки української вишиванки є символом вірності традиційним цінностям та сімейним традиціям, часто сприймаються як надзвичайно потужний особистий оберіг.
  • Козацька символіка – зображення козацької зброї, сагайдак зі стрілами, що свідчить про нездоланний волелюбний дух, який притаманний кращим багатьом справжнім патріотам.
  • Зображення чоловіка у козацькому вбранні в реалістичній манері – стає дедалі популярнішим напрямком серед шанувальників масштабних та складних татуювань з національною символікою.
  • Рослинні мотиви – калина, волошки та колоски пшениці, маки або соняшники. Найчастіше такі символи викликають асоціацію з образами української народної творчості.
ТОП-6 тату з українською національною символікою, фото-2

Зверніть увагу!

Збираючись зробити татуювання, що містить українську національну символіку, варто більше дізнатися, яке культурне та історичне значення мають обрані вами зображення. Не менш важливо проконсультуватися з майстром щодо розташування тату та стилю, у якому буде втілений ескіз. Тату залишиться на все життя, тож найменша деталь повинна бути бездоганною. Аби уникнути будь-яких ускладнень, варто дуже уважно поставитись до вибору салону або студії. Перед першим зверненням, рекомендується переглянути портфоліо майстра, дізнатися про різні варіанти обраного ескізу. 

Звичайно, з огляду на події та умови, в яких живуть хлопці та дівчата в Україні, нескладно зрозуміти справжній ажіотаж навколо татуювань з національною символікою. В такий спосіб людина прагне підкреслити свою національну ідентичність. Проте, варто не забувати про деякі обмеження для нанесення татуювання. Відповідальний та сумлінний майстер не рекомендує робити тату:

  • до досягнення клієнтом повноліття;
  • особам, у яких діагностовано захворювання крові: ВІЛ, гепатит, цукровий діабет, онкологічні та серцево-судинні захворювання;
  • вагітним жінкам та матусям, що годують грудьми;
  • особам з порушенням психіки;
  • клієнтам у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.
ТОП-6 тату з українською національною символікою, фото-3

Звертаючись до закладів мережі VEAN TATTOO, ви можете бути впевнені у якості пігментів та дотриманні вимог санітарії та гігієни. Тут ви знайдете справжніх професіоналів, які допоможуть обрати кращий ескіз та стиль, подбають про безпеку процедури та докладно розкажуть, як доглядати за шкірою, аби уникнути внесення інфекції та прискорити загоювання рани.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...