• Головна
  • Похід на побачення, спільне фото та бійка з колишнім: у Дніпрі здаються несправжні "хлопці"
17:00, 26 лютого

Похід на побачення, спільне фото та бійка з колишнім: у Дніпрі здаються несправжні "хлопці"

Похід на побачення, спільне фото та бійка з колишнім: у Дніпрі здаються несправжні "хлопці"

Що тільки не вигадують люди, які люблять легкі гроші. Місто Дніпро взагалі - генератор таких ідей. Але є багато каламутних тем, і добре, якщо вони не приносять нікому шкоди. Є і веселуни, які жартома намагаються підзаробити. Особливо вони активуються на романтичні свята. Це ті, хто надають послуги ОLX-бойфренда, який допоможе самотнім дівчатам - "тримати" марку в соцмережах, або втерти носа колишньому.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

У "хлопців за гроші" є сезон

У переддень Дня закоханих ця тема піднялась в соцмережах. Хлопців, які пропонують послуги помітили блогери та почали висміювати. І багато з них деактивували оголошення. Але вони за традицією можуть з'явитися на Міжнародний жіночий день.

Прайс включає VIP-послугу

Згідно з середнім прайсом, похід у кіно з "хлопцем" коштує 650 гривень, а в ресторан - 750 грн за ваш рахунок, подарований букет квітів - 1500 грн (якщо ваш, то 250 грн), знятися у сторіс - 300 гривень. Існує і VIP-послуга за 20 тисяч гривень - побити колишнього.

Чи вдалося орендувати бойфренда на День закоханих

Перший "бізнесмен" на пропозицію посидіти в ресторані написав, що всі місця уже зайняті.

Похід на побачення, спільне фото та бійка з колишнім: у Дніпрі здаються несправжні "хлопці", фото-1

Другий - Артем, виявився нерішучим приколістом, який за допомогою оголошення хоче познайомитись з дівчиною. Проте, при бажанні, то його можна найняти на якусь роль хлопця. Також він натякнув, що у нього є друг, якого можна орендувати.

Похід на побачення, спільне фото та бійка з колишнім: у Дніпрі здаються несправжні "хлопці", фото-2

Третій - Євген з Кривого Рогу. Він налаштований серйозно. Але з ним не склалося, бо не захотів їхати в Дніпро з ночівлею. Може у Кривому Розі він живе за рахунок того, що прикидується чиїмось хлопцем. Хоча, навряд. Бо Артем написав, що йому ніхто не писав з приводу оренди.

Похід на побачення, спільне фото та бійка з колишнім: у Дніпрі здаються несправжні "хлопці", фото-3

Та самотніх та забезпечених дівчат зараз вистачає. Але вони або сидять вдома, або розважаються з друзями, які іноді обходяться дорожче, ніж орендовані.

Просто сидіти поруч і мовчати - японський досвід

Японцю Седзі Морімото 40 років. На його сторінці в соцмережі написано, що «якщо вам потрібен хлопець для компанії, ви можете мене найняти. Я їстиму, питиму і мовчатиму. Можу відповідати на прості запитання. Якщо вам це підходить, бронюйте мене».

За останні кілька років Седзі Морімото провів понад 4000 зустрічей. За кожну йому платять близько 70 $ за годину. В середньому він заробив 280 000 $ доларів за те, що нічого не робив.

Його клієнти - це не тільки ті, що хочуть похизуватися. Є і практичні дівчата, які дивно одягаються в заклади, але хочуть, щоб їх не чіпали. Є ті, які не хочуть сидіти самі, і їм не треба бути чемними, тобто вести діалог. Адже з партнером по столу можна мовчати та займатися своїми справами.

Також Морітомо наймають як компаньйона. Один клієнт найняв його, щоб той розгойдував гойдалку в парку. Інший клієнт найняв Морімото для того - щоб той сидів і читав книгу на тій же лавці в парку, що й клієнт. Ще один клієнт найняв Морімото, щоб той усміхався і махав йому рукою під час відправлення поїзда.

У середньому Морімото працює 1-2 рази на день як компаньйон. Кожен четвертий клієнт стає незмінним клієнтом. А рекорд належить клієнту, який наймав Морімото 270 разів. Він заплатив йому близько 18 тисяч доларів за те, щоб той стояв чи сидів поруч.

Тобто, навіть у такій дивакуватій "роботі" можна вийти на нормальний прибуток. Але в Україні - це справа випадку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...