• Головна
  • СК «Дніпро-1» зіграє на «Дніпро-Арені»: чи пустять вболівальників на трибуни
19:30, 24 лютого

СК «Дніпро-1» зіграє на «Дніпро-Арені»: чи пустять вболівальників на трибуни

СК «Дніпро-1» зіграє на «Дніпро-Арені»: чи пустять вболівальників на трибуни

У неділю, 25 лютого, спортивний клуб «Дніпро-1» зіграє перший матч після зимового міжсезоння. Суперником «спортклубівців» стане «Минай», гра розпочнеться о 13:00.

Редакція сайту 056 дізнавалась, чи пустять вболівальників на трибуни. 

Починаючи з грудня 2023 року в Україні запустили механізм повернення вболівальників та трибуни - це було вперше після початку повномасштабного вторгнення рф. 15 лютого першим з клубів Української Прем’єр-Ліги дозвіл на повернення обмеженої кількості фанів на матчі отримав рівненський «Верес». Згодом аналогічне дозволили й іншим командам – вони зможуть допускати на домашні матчі від 450 до 2000 людей.

Таким чином у більшості українських міст на трибуни почали давати дозвіл на допуск обмеженої кількості глядачів, проте у Дніпрі вболівальники на матч не потраплять.

У «ТаТоТаке» розповіли, що ігри СК проходитимуть при пустих трибунах. 

Ще декілька днів тому комерційний директор «Дніпра-1» В’ячеслав Фрідман розказав ua.tribuna.com, що тему повернення вболівальників лише планували обговорювати. Перешкодою він назвав те, що поруч із стадіоном у Дніпрі немає великих бомбосховищ. Та за даними «ТаТоТаке», Дніпро стане єдиним містом, де людей на матчі не повернуть. Варто зазначити, що офіційно СК про це не повідомляв, та декілька гравців команди опосередковано підтвердили цю інформацію.

«Я більше засмучений подіями на фронті. Звичайно, хотілось, щоб вболівальники були на трибунах, але треба зрозуміти, що це питання безпеки, ніхто не хоче ризикувати життям рідних і близьких для нас людей. Я думаю, краще за все, вболівальників якщо впускати на стадіони, то на західній частині України, там буде більше часу для людей, щоб вони мали змогу спокійно спуститись в укриття, але це має бути обов’язковим правилом для вболівальників», - розповів захисник Василь Кравець.

Захисник Денис Мірошніченко теж шкодує, що глядачі не повернуться на «Дніпро-Арену».

«Я думаю, що український футбол загалом втрачає свою красу й азарт, коли матчі проходять при порожніх трибунах, футбол – це театр, без глядачів він стає повсякденним і нецікавим, дуже шкода, що наші вболівальники не зможуть прийти та підтримати нас, але ми всі розуміємо, в який час живемо», - розповів Денис.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...