• Головна
  • «Я за кіно в Україні, ніж за епізоди в Голлівуді», — Тарас Цимбалюк в інтервʼю проєкту «Про кіно для ТеБе» від Київстар ТБ
Прес-реліз
16:49, 23 лютого

«Я за кіно в Україні, ніж за епізоди в Голлівуді», — Тарас Цимбалюк в інтервʼю проєкту «Про кіно для ТеБе» від Київстар ТБ

Прес-реліз

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе» з актором театру та кіно Тарасом Цимбалюком.

Актор популярних українських серіалів «Жіночий лікар. Нове життя», «Спіймати Кайдаша», «Перші дні», «Кава з кардамоном» Тарас Цимбалюк став гостем четвертого випуску проєкту «Про кіно для ТеБе», який виходить на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ. З ведучим Володимиром Рабчуном традиційно говорили, як розвивається український кінематограф, «зазирнули» за лаштунки рейтингових серіалів та згадали яскраві моменти із акторського життя Цимбалюка.

Щодо фільмів про російсько-українську війну, то Тарас Цимбалюк вважає їх актуальними, однак переймається, аби кінематографісти не спекулювали на цій темі.

«Дуже не хочеться, щоб ця тема "спопсилася" і трохи "підкумарює" продюсерське спекулювання на цих історіях. Відчувається, що сценарії все частіше пишуться «на колінах», аби тільки запустити, аби ця тема зачепила глядача і на цьому заробили грошей. Ось цього не хочеться, а такі випадки непоодинокі», — зауважив актор.

Тарас Цимбалюк відзначив, що складно грати речі, які тебе не стосувалися напряму: приліт в будинок, евакуація сімʼї… Грати таке — величезна відповідальність. Такий виклик він прийняв, зігравши у першому епізоді мінісеріалу "Перші дні", який нині ексклюзивно доступний на Київстар ТБ. Про роботу в цьому проєкті актор відгукнувся дуже тепло:

«Класні партнери, яких я давно знаю, класний режисер, дуже чуттєвий».

На питання, чи зіграв би ворога — російського військового, Тарас Цимбалюк відповів, що погодиться:

«Я погоджуся, але ще не грав. Я не знаю, як я до цього поставлюся. Це однозначно непросто. Це повинен бути сценарій, в якому я буду впевнений, бо якщо це буде якась "шароварщина" чи "попсятина", то, мабуть, ні».

Найголовнішим, на думку Тараса, під час відтворення нашої реальності має бути повага до людей, які зараз в регіонах, де активні бойові дії. Факти мають бути ствердними, не перекрученими, бо в іншому випадку — це плювок в обличчя цим людям.

«Я відповідаю на це питання завжди дуже чесно. Я за розквіт кіно в Україні, ніж за якісь епізоди в Голлівуді. Я побіжу туди, якщо мене покличуть, аж бігом, і буду там з величезним задоволенням, але якщо говорити глобально про мрію, орієнтир, то я хочу бути тут, бути очевидцем кльових проєктів, бути героєм стрічок, які в моїх мріях, ніж поїхати в Голлівуд і бути тисяча сімсотим актором, зате я в Голлівуді», — розповів Тарас Цимбалюк.

Також актор поділився рекомендаціями, які серіали, на його погляд, варто переглянути на Київстар ТБ: «Жіночий лікар. Нове життя», «Спіймати Кайдаша» та «Зв'язок».

Нагадаємо, у попередніх епізодах ведучий Володимир Рабчун спілкувався з командою 1+1 media Big Brave Events на чолі з продюсером  Володимиром Завадюком, продюсером 1+1 media, автором і ведучим проєкту «Реальна історія» Акімом Галімовим та з ведучим 1+1 Україна Юрієм Горбуновим.

Проєкт «Про кіно для ТеБе» доступний для перегляду без додаткової плати на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ за умови попередньої авторизації. Щоб авторизуватися на платформі, потрібно ввести номер свого мобільного телефону, на який прийде sms із кодом. Також віднедавна випуски можна переглядати на YouTube-каналі телеканалу 1+1 Україна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...