• Головна
  • Самокати Мікро: рух як запорука краси та здоров'я!
Новини компаній
13:30, 23 лютого

Самокати Мікро: рух як запорука краси та здоров'я!

Новини компаній

Наразі день активний розвиток дитини є одним з головних прагнень батьків. Не можна зменшувати важливість фізичної активності, розвитку координації рухів, тренування дрібної моторики. Що може стати кращим помічником у цій справі, ніж самокати Micro від відомого швейцарського бренду?

Переваги брендових самокатів

Компанія понад 25 років створює якісну продукцію, уважно відстежує тенденції у промисловості. До уваги покупців – якісні оригінальні самокати і не тільки: усі товари відповідають стандартам безпеки. Micro пропонує широкий асортимент моделей, що ідеально підходять дітям різного віку. Однією з головних переваг є повне дотримання норм безпеки. У виробництві використовуються тільки якісні матеріали, що забезпечують надійність та довговічність виробу. Кожна деталь проходить ретельний контроль, що дозволяє переконатися у надійності.

Ще один плюс самокатів Micro до 3 років – увага до найдрібніших деталей з метою забезпечення максимального комфорту. Наприклад, зручне т-подібне кермо запобігає падінню дитини вперед. Деякі моделі самокатів оснащені знімною стійкою, що дозволяє зберігати або перевозити самокат компактно.

Міні транспорт для найменших

Розробка Micro для найменших, але активних дітей – це самокати серії Mini. Міні самокати розраховані на дітей від 2 до 5 років, вони витримують вагу до 50 кг. Подібні моделі поєднують малу вагу, простоту управління, легкість. Це відмінний вибір для переміщення міськими дитячими майданчиками або заміськими доріжками. Якісний самокат дозволить вашій дитині стати активною, мобільною; допоможе у розвитку фізичної форми, зміцнення литкових м'язів.Ще одна особливість продукції Micro – унікальний дизайн. Компанія надає зовнішньому оформленню великого значення, роблячи моделі стильними, привабливими для дітей. Кольори різноманітні та підійдуть як для юного джентльмена, так і для ніжної принцеси.

Замовити модель, що сподобалася, можна в інтернет-магазині. Комфортна покупка з доставлянням до дверей квартири дарує перелік переваг:

  • ознайомлення з грандіозним асортиментом моделей, представлених в онлайн каталозі;
  • економія часу, можливість зробити замовлення швидко;
  • наявність вигідних акцій та знижок, які дозволять заощадити на придбанні транспорту для дитини.

Самокати Micro – чудовий вибір для активного розвитку вашого малюка. Вони допоможуть розвинути координацію рухів, велику моторику, зміцнити здоров'я та виробити впевненість. Активний розвиток та можливість дослідити світ навколо – найкращий подарунок для будь-якої дитини!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...