• Головна
  • Шахедна атака на Дніпро: як постраждалим отримати матеріальну допомогу від міської влади
13:00, 23 лютого

Шахедна атака на Дніпро: як постраждалим отримати матеріальну допомогу від міської влади

Шахедна атака на Дніпро: як постраждалим отримати матеріальну допомогу від міської влади

Дніпро оговтується від шахедної атаки окупантів. Армія рф поцілила по житловому будинку. Ті, хто постраждав від обстрілу, можуть звернутись за матеріальною допомогою до міської ради.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на пресслужбу міськради Дніпра.

У Дніпрі вночі проти 23 лютого ворожий «шахед» влучив у багатоповерхівку на лівому березі. Внаслідок цього зруйновані квартири в одному з підʼїздів на 9-му, 8-му та частково на 7-му поверхах. Нині відповідні служби розбирають завали. 

«Після того, як рятувальники закінчать розбирати завали, спеціалісти нашого департаменту займатимуться цим будинком. Виконаємо відповідне обстеження і на підставі висновку буде вжито заходів з відновлення пошкоджень у багатоповерхівці. Поки працюють рятувальники, немає доступу до будинку. Тому сказати наразі про точні пошкодження неможливо. Ми контактуємо з членами правління цього ОСББ. Тож як тільки буде доступ, зможемо проводити обстеження», — сказав директор департаменту з питань самоорганізації населення ДМР Святослав Ткаченко. 

Представник мерії також додав: «Мешканці постраждалого будинку ОСББ щодо усунення пошкоджень можуть звертатися до департаменту самоорганізації населення міськради за телефоном: 063 340 94 77, а також на єдину гарячу лінію мерії: (056) 732-12-12, (095) 732-12-12, (096) 732-12-12, (073) 732-12-12. Або ж до управляючої компанії, якщо є пошкодження в іншому будинку, що навпроти».

Департамент самоорганізації населення міськради видав мешканцям постраждалої багатоповерхівки плівку для заклеювання вибитих вікон, а від ООН вони отримали фанеру.

Для одержання детальних роз'яснень постраждалі або їхні близькі можуть зателефонувати до управління соціального захисту: 068 913 46 88.

Також нагадаємо: у кого пошкоджено житло, можуть звернутись одразу до адміністрації району для оформлення актів про пошкодження/руйнування житла. Далі — до департаменту соціальної політики.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...