• Головна
  • ПриватБанк змінив вартість грошових переказів: деталі
14:30, 20 лютого

ПриватБанк змінив вартість грошових переказів: деталі

ПриватБанк змінив вартість грошових переказів: деталі

Приватбанк змінив вартість грошових міжнародних карткових переказів. Вони стали вдвічі дешевшими.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на пресслужбу банку.

Пропозиція діятиме з 20 лютого до 20 квітня. Вона стосується грошових переказів з карток ПриватБанку у Приват24 на закордонні картки по всьому світу. Тепер замість 2% потрібно буде платити комісію у розмірі 1% – щонайменше 25 гривень замість 50 грн.

Щоб зробити грошовий переказ на картку закордонного банку, слід використовувати сайт або мобільний додаток ПриватБанку. Для цього потрібно вибрати в меню вкладку "Переказ на карту", вибрати шаблон та заповнити інформацію про закордонну картку.

Слід зазначити суму транзакції та підтвердити її. Примітно, що перекази доступні лише з валютної картки ПриватБанку у євро чи доларах. У пресслужбі нагадали, що таку картку можна відкрити в онлайн-режимі через Приват24. Також є можливість отримати пластикову картку безпосередньо у відділенні.

Вказано, що мінімальна сума однієї операції – 10 доларів, а максимальна – 29 999 грн в еквіваленті. На місяць можна надіслати суму в еквіваленті 100 000 грн.

"Для фінансової допомоги рідним відстань не має значення з Приват24. Тепер у вас є і валюта, і більше вільного часу. Перекладати валюту на закордонну картку можете так само швидко", - зазначив член правління банку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко.

Місячний ліміт на онлайн-покупку валюти у Приват24 – 50 000 грн.

При цьому, грошові перекази не можна зробити до країн, які перебувають під санкціями: Росію, Білорусь, Сирію, Судан, Іран, Ірак, Кубу, КНДР, Нікарагуа, Венесуелу, ДР Конго, Афганістан, Ємен, Лівію, Зімбабве та Сомалі. Внутрішнє законодавство Канади, США, Японії, Індії також забороняє переклади.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...