• Головна
  • В Україні прогнозують температурні контрасти: якою буде погода у Дніпрі 20 лютого
20:00, 19 лютого

В Україні прогнозують температурні контрасти: якою буде погода у Дніпрі 20 лютого

В Україні прогнозують температурні контрасти: якою буде погода у Дніпрі 20 лютого

У вівторок, 20 лютого, погода здивує українців температурними контрастами. Найтепліше буде на заході країни, де повітря прогріється до +7°...+10°, а найхолодніша погода чекає на жителів сходу, де температура не підніметься вище 0°...+1°. Також з північного заходу в Україну зайдуть опади у вигляді невеликих дощів і мокрого снігу.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

Мінлива хмарність. У західних та Житомирській, вдень також у Вінницькій, Київській і Чернігівській областях невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території без опадів. Вітер переважно південний, 5-10 м/с.

Температура вночі 1-6° морозу, у східних областях до 9° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на півдні країни до 6° тепла; в західних областях вночі близько 0°, вдень 3-8° тепла.

В Україні прогнозують температурні контрасти: якою буде погода у Дніпрі 20 лютого, фото-1

Прогноз погоди по Дніпропетровській області та м. Дніпро на 20 лютого

Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер північно-східний, з переходом вдень на південно-східний, 5-10 м/с. Температура по області вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° тепла, по м. Дніпро вночі 4-6° морозу, вдень 2-4° тепла.

Погода на тиждень в Україні

У середу, 21 лютого, опадів стане більше, вони охоплять практично всю країну, крім півдня і південного заходу. На заході як і раніше буде найтепліше, +7°…+10°, а на решті території термометри покажуть +1°…+7°.

З четверга, 22 лютого, погода в Україні почне поліпшуватися. Температура в більшості областей підвищиться до +6°…+9°, місцями на півдні та заході буде до +10°…+11° і лише в окремих областях на північному сході затримається прохолода +2°…+5°. Очікується мінлива хмарність, місцями по країні пройдуть невеликі дощі.

Перед вихідними, 23 лютого, стане ще тепліше. Практично по всій країні повітря прогріється до +8°…+13°, на Закарпатті – до +14° і лише на сході і в Сумській області все ще буде +5°…+7°. Опади практично припиняться.

На вихідних, 24 і 25 лютого, українців чекає стабільна, але похмура погода. Істотних опадів не очікується, а температура в більшості областей до кінця тижня встановиться на рівні +8°…+14°. На Закарпатті та в Криму будуть до +15° і лише місцями на сході та в Сумській області буде +6°…+7°.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...