• Головна
  • Облаштована зонами дитячої творчості й ігор: на вокзалі Дніпра з'явилась точка "Спільно"
18:00, 19 лютого

Облаштована зонами дитячої творчості й ігор: на вокзалі Дніпра з'явилась точка "Спільно"

Облаштована зонами дитячої творчості й ігор: на вокзалі Дніпра з'явилась точка "Спільно"

Сьогодні, 19 лютого на залізничному вокзалі Дніпра відкрили точку «Спільно». Це інклюзивний дитячий простір від ЮНІСЕФ та Укрзалізниці.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

На залізничному вокзалі якого обладнали безбар’єрну та абсолютно безкоштовну розвивально-розважальну зону для дітей.

"Продовжуємо робити наші вокзали максимально комфортними та цікавими для наших маленьких пасажирів. Відтепер і на вокзалі Дніпра в очікуванні свого рейсу діти можуть пограти в дитячій зоні, а їхні батьки — відпочити. Наші дитячі зони вже стали улюбленими місцями для сімейного відпочинку, їх відвідали з початку 2023 року понад 110 тисяч дітей. Дякую нашим партнерам з ЮНІСЕФ за системну роботу з повно віддачею", — зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

Дитячі точки «Спільно» нині діють у двадцяти українських містах.

"Ми вбачаємо велику цінність у цих просторах, адже вони створюють у дітей відчуття миру у воєнний час. Вони дають дітям відчуття нормальності у часи непевності. Вони забезпечують місце, де діти можуть бути просто дітьми й відволіктися від стресів і травматичних переживань, які принесла війна. Тут ми створили можливості для розвитку і дозвілля дітей різного віку, а родини тут зможуть знайти психосоціальну підтримку та консультації. Ми вдячні «Укрзалізниці» за ефективну співпрацю і підтримку цих важливих ініціатив" — сказав Голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Мунір Мамедзаде.

Традиційно вокзальна точка «Спільно» пристосована для зручного перебування дітей та їхніх батьків. У Дніпрі вона має площу 128 кв. м та облаштована зонами дитячої творчості й ігор. Крім того, тут можна зарядити телефон, облаштовані приватні кабінки для грудного вигодовування та сповивання, передбачені місця очікування для батьків.

Безкоштовна дитяча точка «Спільно» в Дніпрі працює цілодобово. Раніше дитячі зони було відкрито в Києві, Харкові та Львові, а наступним стане вокзал Одеси.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...