• Головна
  • Блокування поїзда до Хелма: як працює сполучення "Укрзалізниці" з Польщею
15:30, 19 лютого

Блокування поїзда до Хелма: як працює сполучення "Укрзалізниці" з Польщею

Блокування поїзда до Хелма: як працює сполучення "Укрзалізниці" з Польщею

Вчора, 18 лютого, польські протестувальники заблокували рух пасажирського поїзда №119 Київ — Хелм. У ньому перебували 260 людей, абсолютна більшість — жінки та діти. Багато пасажирів мали подальші пересадки та перельоти.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на "Укрзалізницю".

Після втручання польської поліції та залізничників поїзд було розблоковано, він продовжив рух. Дякуючи польським залізничникам цю проблему швидко вирішили.

Нарізі залізничне сполучення здійснюється в штатному режимі. Пасажирські та вантажні поїзди наразі курсують без ускладнень.

"Укрзалізниця" уважно стежить за ситуацією на кордоні з Польщею та здійснює взаємодію з прикордонниками, посольством України в Польщі, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури і Міністерством закордонних справ.

Компанія наголошує на неприпустимості блокування руху залізничного транспорту.

"Вважаємо подібні дії протестувальників обурливими, зважаючи на історію партнерських та економічних відносин між нашими країнами. Крім того, такі дії негативно впливають на забезпечення обороноздатності України та безпеку кордонів ЄС від російського агресора", - заявили в УЗ.

Зазначається, що міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков провів термінові перемовини з Яцеком Сєвєрою, головою Бюро нацбезпеки Польщі щодо неприпустимості блокади кордону, зокрема пасажирського транспорту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...