• Головна
  • СК "Дніпро-1" обіграв чемпіона Латвії та буде готуватися до домашнього матчу з "Минаєм"
14:00, 16 лютого

СК "Дніпро-1" обіграв чемпіона Латвії та буде готуватися до домашнього матчу з "Минаєм"

СК "Дніпро-1" обіграв чемпіона Латвії та буде готуватися до домашнього матчу з "Минаєм"

Сьогодні, 16 лютого, СК "Дніпро-1" провів заключний матч на навчально-тренувальному зборі в Туреччині. Підопічні Юрія Максимова обіграли чинного чемпіона Латвії - ризький клуб РФШ з рахунком 2:1.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Початок матчу був рівним для команд. Але з воської хвилини дніпряни почали здійснювати непогані заходи до карного майданчику суперника, але до ударів справа все ніяк не доходила.

На 23-й хвилині красива комбінація Гуцуляк-Рубчинський-Філіппов закінчилася голом останнього з офсайду, хоча Валентин міг не віддавати заключний пас, а сам вирішувати епізод. Але невдовзі дніпряни відкрили рахунок – після пресингу перед чужим карним майданчиком Бабенко зіграв на перехопленні і одразу віддав пас на Філіппова, а той спокійно скористався своїм шансом тепер вже без всяких положень поза грою.

В другому таймі дніпряни продовжили контролювали події на полі і ось вже голкіпер РФС реагує на підступний удар Мірошніченка метрів з 22-х. Ближче до середини тайму тренерський штаб дніпрян суттєво змінив склад і майже одразу латишам вдалася перша гостра атака у другому таймі, яка завершилася результативно – Лемаіч головою замкнув навіс з правого флангу, при чому до цього, здалося, що суперники перехопили м’яч не без порушення правил.

Але більш молодий склад дніпрян зумів на це відповісти власною гольовою атакою: Мельниченко кинув у прорив Горбунова, який скористався не злагодженими діями двох захисників і переграв воротаря з близької відстані -2:1!

В кінці матчу РФС притис дніпрян до їх воріт, забив з офсайду і заробив небезпечний штрафний (другу жовту картку отримав Сарапій), але з ударом чудово впорався Кінарейкін. У підсумку дніпряни здобули мінімальну перемогу над чемпіоном Латвії.

Голи: Філіппов, 27, Горбунов, 76 - Лемаїч, 67.

Попередження: Куадіо, 18, Горін, 27, Ліпушчек, 62, Сарапій, 82.

Вилучення: Сарапій, 89 (друга жовта картка).

Це був останній спаринг "Дніпра-1". У шести проведених матчах спортклубівці здобули три перемоги, двічі програли і ще раз зіграли внічию.

Наступний офіційний поєдинок "Дніпро-1" з "Минаєм" 25 лютого. Зустріне їх на своєму полі "Дніпро-Арена".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #СК Дніпро 1
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...