• Головна
  • Нічна атака по Україні: пошкоджено інфраструктурні об'єкти
09:05, 12 лютого

Нічна атака по Україні: пошкоджено інфраструктурні об'єкти

Нічна атака по Україні: пошкоджено інфраструктурні об'єкти

У ніч на 12 лютого противник атакував 17-ма ударними БпЛА типу “Shahed-136/131” з району Приморсько-Ахтарськ – рф.. Також запустив керовану авіаційну ракету Х-59 з ТОТ Запорізької обл. та зенітні керовані ракети С-300 із Бєлгородської обл.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Повітряні Сили ЗСУ та Сили оборони півдня України.

До відбиття повітряного нападу залучено підрозділи мобільних вогневих груп Повітряних Сил та Сил оборони України. В результаті бойової роботи знищено 14 «шахедів» та одну керовану авіаційну ракету Х-59.

Сили оборони півдня протягом понад 3,5 годин відбивали чергову нічну ворожу дронову атаку. Підрозділами ППО знищено "Shahed-131/136":

Уламки безпілотників впали на території інфраструктурного об'єкту

Керівниця пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк повідомила, що Сили оборони півдня працювали над протидією ворожій дроновій атаці, яка вже стає абсолютно традиційною для кожної ночі.

За її словами, уламки збитих дронів теж здатні спричиняти неприємності і руйнування. Цього разу на території інфраструктурного об'єкту пісдня, де впали уламки, виникла пожежа, але її оперативно ліквідували. Люди не постраждали. Також пошкоджено енергетичну інфрастуктуру на Дніпропетровщині.

"Загальна ситуація залишається такою ж напруженою. Крім дронів типу "Шахед" ворог активно продовжує використовувати інші модифікації дронів. Зокрема, в нашій зоні відповідальності ми нарахували 54 дрони типу FPV, 5 "Ланцетів" і понад 30 інших літальних апаратів, які скидали осколкові боєприпаси", – розповіла Гуменюк.

Зокрема, 11 лютого повідомлялося про достатньо масовану атаку по Бериславу на Херсонщині. Там фактично в середмісті окупанти скинули шість боєприпасів.

"Тобто терор мирного населення ворог продовжує різними способами", – зазначила представниця захисників півдня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...