• Головна
  • Вибухи на Дніпропетровщині: війська рф атакували регіон дронами
23:23, 11 лютого

Вибухи на Дніпропетровщині: війська рф атакували регіон дронами

Вибухи на Дніпропетровщині: війська рф атакували регіон дронами

На завершення сімсот вісімнадцятої доби широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України на Дніпропетровщині знову лунали вибухи. Наразі через атаку російських дронів-камікадзе спостерігаються перебої зі світлом у Павлоградському та Синельниківському районах Дніпропетровської області. Також присутні проблеми з водопостачанням.

Про це повідомляє редакція сайту 056. 

В Повітряних Силах ЗС України о 20:17 попереджали про активність ворожої тактичної авіації в акваторії Азовського моря, а також про загрозу застосування авіаційних засобів ураження. Вже о 21:28 з'явилося попередження для Запорізької та Дніпропетровської областей про загрозу застосування ударних БпЛА. Ворожі повітряні цілі спостерігалися в Гуляйпільському районі Запорізької області і мали курс західний/північно-західний.

О 21:53 було попередження про БпЛА в Синельниківському районі Дніпропетровської області і вони мали північний курс (Павлоград).

О 22:10 в Повітряних Силах ЗС України попередили мешканців Павлограду і закликали перебувати в укриттях. Все це через те, що БпЛА були вже на околицях міста.

Про те, що ще ударні ворожі БпЛА перебувають у Васильківському районі Дніпропетровської області з вектором руху на Павлоград стало відомо о 22:35.

Відбій загрози було оголошено о 23:12.

Вже о 23:13 очільник ДніпроОВА Сергій Лисак повідомив, що війська рф атакували дронами Павлоград. На щастя, без жертв. Проте частина населених пунктів Павлоградщини та Синельниківщини наразі знеструмлена. Є перебої з водою.

На альтернативне живлення переведені лікарні. Усі служби роблять усе можливе, аби якнайшвидше все полагодити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...