• Головна
  • Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: приготуйтесь до Дня закоханих
19:30, 9 лютого

Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: приготуйтесь до Дня закоханих

Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: приготуйтесь до Дня закоханих

Цього тижня супермаркети Дніпра зробили багато акційних пропозицій. Є вигідні ціни на ковбаси, сири, чай, каву, рибні консерви, солодощі та молочні продукти. Також можна знайти здешевлені макарони, молоко згущене, олію, цукор.

Сайт 056 зібрав перелік найвигідніших пропозицій від АТБ, Варус, Сільпо.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 12 лютого діють наступні знижки: -47% на кетчуп; -45% на каву розчинну сублімовану, морозиво; -43% на чай листовий; -42% на ковбасу шинкову; -41% на ікру лососеву Зернисту; -40% на майонез; -38% на огірки мариновані, сирок глазурований, готовий сніданок; -36% на чіпси; -34% на сир напівтвердий, йогурт питний; -33% на десерт сирковий, воду природну лікувально столову, паштети; -32% сир плавлений, олію соняшникову; -30% на молоко, сьомгу слабосолену, м'ясо креветки; -20% на вершки, хек філе.

Також до 14 лютого діють знижки до Дня закоханих: -46% на цукерки драже Любимов; -44% на цукерки Асорті молочний шоколад, ром; -40% на шоколад молочний, напій Живчик; -37% на соки нектари, цукерки Білочка; -36% на пепсі.

Варус

До 14 лютого в мережі супермаркетів "Варус" діють знижки в рамках новорічної акції. Найбільші знижки на такі продукти та напої: -50% на сардельки Фірмові; -48% на балик варено-копчений; -44% на морозиво; -43% на філе куряче копчене; -42% на шоколад молочний; -40% на сир Брі, оливки та маслини, торт, пряники заварні, креветки; -35% на масло солодковершкове; -30% на каву; -25% на мандарини та крупи.

Також до Дня святого Валентина на полицях супермаркетів можна знайти багато м'ягких іграшок та хатніх квітів по вигідним цінам. А для любителів солодкого продаються різні подарункові набори цукерок.

Сільпо

До 14 лютого в Сільпо активна складена програма "Цінознижки". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -59% на каву мелену; -58% на ікру лососеву; -56% на цукерки асорті; -51% на сосиски; -50% на батончик в молочному шоколаді; -49% на ковбаса самобранка; -48% на кетчуп; -46% на цукерки Джек; -40% на йогурт; -39% на сметану, майонез; -38% на ряжанку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #АТБ #Сільпо #Сильпо акции #Варус #акции в супермаркетах Днепра
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...