• Головна
  • Атака по Дніпропетровщині: скільки родин залишаються без світла
13:00, 7 лютого

Атака по Дніпропетровщині: скільки родин залишаються без світла

Атака по Дніпропетровщині: скільки родин залишаються без світла

Протягом останньої доби аварійні бригади відновили електропостачання для понад 2 тисяч сімей на Дніпропетровщині, чиї домівки залишилися без електропостачання внаслідок обстрілів. Без світла наразі залишається ще 650 мешканців північного району області, що вночі був атакований шахедами.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на ДТЕК Дніпровські електромережі

Попри загрози фахівці продовжують відновлювати електромережі за дозволом Збройних сил України та ДСНС. Мета — забезпечити міста та села електроенергією, необхідною для нормального життя жителів регіону.

"Ворог продовжує атакувати Дніпропетровщину дронами та артилерією, через що регулярно пошкоджуються електромережі й мешканці лишаються без світла. Аварійні бригадилагодять пошкоджені ворогом лінії та обладнання та роблять усе можливе для того, аби повернути електропостачання в найкоротші терміни. Роботи проводять, щойно отримують дозвіл на виконання ремонтів від ДСНС та ЗСУ", - йдеться в повідомленні.

6 лютого енергетикам ДТЕК вдалося поновити роботу електромереж для 2093 родин на півдні області, оселі яких були знеструмлені через обстріли з окупованих територій.

Якщо у вас зникла електрика —  можна повідомляти до ДТЕК Дніпровські електромережі. Ми зробимо все можливе, щоб оперативно повернути вам світло.  Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайт, соцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та  Telegram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...