• Головна
  • Середа почалася з вибухів: ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок
07:45, 7 лютого

Середа почалася з вибухів: ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок

Середа почалася з вибухів: ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок

Розпочалася сімсот чотирнадцята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів, що масована ракетна атака по Україні почалася зранку. Було гучно і в нашій області. Всі деталі пізніше.

Також ворожі шахеди вночі збили в Новомосковському районі Дніпропетровської області. Знищено два БПЛА противника підрозділом ПвК "Схід".

Втім, були і влучання. Виникла пожежа на території комунального підприємства, пошкоджені побутові приміщення, адмінбудівля і автомобілі.

Щодо обстрілів Нікопольщини, то вчора ввечері окупанти двічі вдарили з артилерії по району. Випустили з півдесятка снарядів. Гатили по Нікополю та Марганецькій громаді. На щастя, людей не зачепило. В інших громадах області обійшлося без обстрілів.

"Шановні мешканці області, реагуйте на сигнали повітряної тривоги. Тим паче, якщо Повітряні Сили попереджають про небезпеку. Бережіть себе та своїх рідних!", - написав Лукашук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...