• Головна
  • Напали з молотком і кастетом: на Дніпропетровщині побили волонтера та учасника акцій "Гроші на ЗСУ"
16:30, 6 лютого

Напали з молотком і кастетом: на Дніпропетровщині побили волонтера та учасника акцій "Гроші на ЗСУ"

Напали з молотком і кастетом: на Дніпропетровщині побили волонтера та учасника акцій "Гроші на ЗСУ"

У Камʼянському на Дніпропетровщині невідомі побили місцевого волонтера та учасника акцій "Гроші на ЗСУ" Олександра Олійника. Один нападник був з молотком, інший - з кастетом, після чого втекли з місця події. У поліції розпочали розслідування.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на ГУ Національної поліції Дніпропетровської області та Суспільне.

Подія сталася 4 лютого близько 12:00 на лівобережжі міста біля будинку № 37 по Бульвару Будівельників. Того ж дня потерпілий звернувся до поліції. Його опитали, наразі триває встановлення всіх обставин події та осіб, причетних до нанесення тілесних ушкоджень. Осіб, які можуть допомогти слідству або володіють будь-якою інформацією, правоохоронці просять звернутися за телефонами: 068 973 46 22, 098 874 01 19, 067 511 46 15 або 102.

"Потерпілий надав до поліції посвідчення громадського діяча, тому слідчі перекваліфікували дану подію за частиною 2 статті 350 Кримінального кодексу України. Це погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, що виконує громадянський обов'язок. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк", — сказала речниця поліції Кам’янського Олена Тимченко.

Волонтер Олександр Олійник допомагає українській армії з 2016 року. Він є волонтером у благодійних фондах «Холодний Яр 93» та «Надія Дніпра».

До цього чоловік систематично отримував погрози, але не звертав на них уваги. Перший напад був не таким жорстким і здійснений в листопаді. Цього разу він сильно постраждав.

"Двоє молодиків спортивної статури чекали на мене біля стіни. Одразу підбігли, напали та почали бити без слів, без нічого, вибивати зуби. Потім повалили назад і били молотком по голові і по ногах", — розказав він.

Напали з молотком і кастетом: на Дніпропетровщині побили волонтера та учасника акцій "Гроші на ЗСУ", фото-1

Після нападу чоловік звернувся до медиків. У нього відкрита черепно-мозкова травма, накладені шви на губі, синці по всьому тілу.

Зараз Олійник перебуває на амбулаторному лікуванні. Він заявив, що після одужання буде надалі виходити на акції протесту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...