• Головна
  • Бунт поліцейських у Дніпрі: чому відбувається реорганізація підрозділів
19:00, 5 лютого

Бунт поліцейських у Дніпрі: чому відбувається реорганізація підрозділів

Бунт поліцейських у Дніпрі: чому відбувається реорганізація підрозділів

У Дніпрі поліціянти з полку поліції особливого призначення влаштували бунт у відповідь на пропозицію керівництва приєднати їх до бойової бригади "Лють". Начальник головного управління Нацполіції в області Володимир Богоніс намагався переконати підлеглих, але вони з ненормативною лексикою дискутували з ним.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Нацполіцію.

На оприлюднених відеороликах можна почути, як дехто з полісменів згадують, що раніше служили у лавах "Беркуту". Силовики готові воювати на фронті, але виключно у складі свого підрозділу.

Скандальне відео з конфліктом викликало масштабну дискусію в соцмережах. Ситуацію прокоментував заступник голови Нацполіції України Олександр Фацевич. Він пообіцяв перевірити всі обставини події.

"Поліцейські з першого дня повномасштабного вторгнення встали на захист України – як у протидії ДРГ, евакуації та порятунку людей, так і до безпосереднього збройного спротиву ворогу. Так само і з 2014 року зведені загони поліцейських несли службу в зоні АТО та ООС, а також були створені добровольчі батальйони, в першу чергу, саме для протистояння ворогу.

Спецпризначенці різних підрозділів з 2022 року вперше для історії української поліції стали повноцінними комбатантами, створена штурмова бригада Нацполіції «Лють». І ми пишаємося результатами наших бійців на передовій: поліцейські вже неодноразово доводили свої бойові вміння.

І натепер, наприкінці другого року повномасштабної агресії ворога, логічно, аби добровольчі батальйони та окремі поліцейські, які можуть і вміють професійно боронити Батьківщину, не були розосереджені для виконання бойових розпоряджень, а централізовано входили до складу бригади «Лють».

Саме тому, окрім постійного набору до штурмової бригади, відбувається реорганізація структурних підрозділів Національної поліції, аби створити найбільш ефективну систему у складі Сил безпеки і оборони України. Хто хоче воювати - йде на фронт. Для решти є також чимало поліцейських завдань.

Щодо відео, яке розповсюджується у соціальних мережах про полк особливого призначення у Дніпрі, – керівництвом Національної поліції будуть з’ясовані всі обставини та прийняті відповідні рішення.

Поліція була, є і буде гідна кожному слову Присяги та і надалі ефективно виконуватиме всі покладені обов’язки і функції", - йдеться в дописі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...