• Головна
  • Зеленський продовжує перебувати на Дніпропетровщині: з якою ціллю
13:00, 5 лютого

Зеленський продовжує перебувати на Дніпропетровщині: з якою ціллю

Зеленський продовжує перебувати на Дніпропетровщині: з якою ціллю

Вчора президент України Володимир Зеленський приїхав на Дніпропетровщину. Він відвідав розташування Повітряного командування «Схід» та вручив державні нагороди пілотам. А сьогодні - центр підготовки, де відбувається тренування мобільних вогневих груп.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Офіс президента України.

Продовжуючи роботу на Дніпропетровщині, глава держави ознайомився з умовами проживання та проходження служби військовослужбовцями. Йому доповіли про стан укомплектування мобільних вогневих груп. Він поспостерігав за процесом навчання у спеціалізованих класах мультимедійних тренажерів ПТРК «Фагот» та ПЗРК «Ігла», а також за виконанням особовим складом мобільних вогневих груп вправ із практичних стрільб.

Володимир Зеленський також вручив державні нагороди військовослужбовцям регіонального управління Сил територіальної оборони «Схід» Збройних Сил України та оперативного командування «Схід» Сухопутних військ ЗСУ.

«Хочу подякувати вам за знищення повітряних цілей ворога, за захист нашої держави, наших сімей, за захист України. Бажаю вам міцного здоров’я і тільки перемоги. Тільки вперед! Слава Україні!», – сказав Президент, звертаючись до військовослужбовців.

Також президент відвідав інноваційний ліцей «Синергія».

«Поспілкувався з учнями і подякував учителям. Класні умови для навчання. Вдячний усім, хто, попри все, забезпечує для українських дітей нормальне життя», – повідомив Зеленський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...