• Головна
  • Під час конфлікту завдав ударів ножем 11-річній дівчинці: у Дніпрі затримали вбивцю
12:00, 1 лютого

Під час конфлікту завдав ударів ножем 11-річній дівчинці: у Дніпрі затримали вбивцю

Під час конфлікту завдав ударів ножем 11-річній дівчинці: у Дніпрі затримали вбивцю

У Дніпрі 28 січня 11-річна дівчинка поїхала до подруги. 30 січня вона перестала виходити на зв’язок і мати дитини звернулася до поліції. 31 січня в ході подальших пошуків тіло дитини з ножовими пораненнями було виявлено у канаві в Самарському районі міста. Згодом вбивцю затримали.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Національну поліцію Дніпропетровської області.

Для розкриття злочину та затримання зловмисника були задіяні всі служби поліції - слідчі та оперативники кримінальної поліції, криміналістична лабораторія, кінологи та інші.

Під час конфлікту завдав ударів ножем 11-річній дівчинці: у Дніпрі затримали вбивцю, фото-1

Правоохоронці почали пошуки зниклої, опитали її знайомих і друзів та перевірили громадські місця, однак встановити місце перебування дівчинки не вдалося.

За даними слідства, ввечері 29 січня 2024 року на одній із вулиць м. Дніпра під час словесного конфлікту підозрюваний завдав численні удари ножем у різні частини тіла 11-річній дівчинці. Від отриманих травм дитина померла.

В результаті ретельного огляду місця події та з’ясування всіх обставин злочину поліцейські встановили, що до скоєння умисного вбивства причетний 23-річний чоловік.

За слова начальника ГУНП в Дніпропетровській області, вбивця раніше був у полі зору поліції, але не судимий. Дівчинка була знайома з ним.

Його затримано в порядку ст. 208 КПК України та вручено повідомлення про підозру за ч. 2 п. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Під час проведення слідчих дій правоохоронці вилучили знаряддя злочину – ніж.

До суду подано клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Також поліцейськими додатково розпочато кримінальне провадження щодо матері загиблої за ст. 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування). На мати дитини неодноразово складали протоколи за невиконання батьківських обов'язків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...