• Головна
  • Нічна атака по Україні: пошкоджено багатоповерхівки, склади, супермаркет та адмінбудівлю
08:30, 31 січня

Нічна атака по Україні: пошкоджено багатоповерхівки, склади, супермаркет та адмінбудівлю

Нічна атака по Україні: пошкоджено багатоповерхівки, склади, супермаркет та адмінбудівлю

У ніч на 31 січня противник атакував Україну 20-ма ударними БпЛА типу «Shahed-136/131». Запустив їх з напрямків: Приморсько-Ахтарськ, Курськ – рф., Чауда. Також застосував три балістичних ракети «Іскандер-М» з Криму та Воронезької обл. – рф.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Повітряні Сили ЗСУ.

Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищено 14 ворожих БпЛА у межах Миколаївської, Запорізької, Дніпропетровської, Кіровоградської та Харківської областей.

В зоні відповідальності Сил оборони півдня України підрозділами ППО збито 7 БпЛА типу «Shahed-131/136»: 5 на Миколаївщині і 2 на Кіровоградщині.

Внаслідок влучання в Баштанському районі Миколаївщини пошкоджено склади сільськогосподарського підприємства, будівлю магазина. Триває ліквідація пожежі. Цивільний охоронець торговельного павільйону отримав поранення, його госпіталізовано до реанімації.

В Харкові близько 22:40 внаслідок ворожої атаки безпілотниками по житловим кварталам Харкова сталося декілька осередків займання у різних районах міста. У Слобідському та Салтівському районах зафіксовано влучання трьох БПЛА в житловому секторі. Пошкоджено нежитлову будівлю, супермаркет, автомобілі, кафе, у багатоповерхівках вибито вікна. Травмовано 4 людини. Горіли дах приватного житлового будинку, гаражі, 2 легкових автомобілі, дах двоповерхової та приміщення адміністративної будівлі.

Нічна атака по Україні: пошкоджено багатоповерхівки, склади, супермаркет та адмінбудівлю, фото-5

Загальна площа усіх пожеж склала близько 100 кв.м. Крім того, пошкоджені поруч розташовані багатоповерхові житлові будинки та торговельний заклад. За попередніми даними 3 людей отримали травми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...