• Головна
  • Найбільша кількість захворілих у Дніпрі та Кривому Розі: у регіоні збільшились випадки коронавірусу
14:00, 30 січня

Найбільша кількість захворілих у Дніпрі та Кривому Розі: у регіоні збільшились випадки коронавірусу

Найбільша кількість захворілих у Дніпрі та Кривому Розі: у регіоні збільшились випадки коронавірусу

На Дніпропетровщині за тиждень 19 по 25 січня рівень захворюваності на коронавірус та ГРВІ зріс на 9%. Четверо людей померли від COVID-19.

Про це повідомила завідувачка відділення організації епідеміологічного нагляду обласного лабораторного центру МОЗ України Олена Кузьменко Суспільному.

За її даними, в області зареєстрували 9570 випадків ГРВІ. У загальній структурі випадків ГРВІ на COVID-19 припадає понад 6% - понад чотирьохсот людей. Найбільша кількість захворілих — це Дніпро, Кривий Ріг, Павлоград, Кам’янське.

Також за цей час горсті респіраторні інфекції (ГРВІ) виявили у близько 9,5 тисяч людей. Цей показник майже на 50% нижчий від епідемічного порогу.

"Найбільше поширення відбувається серед дітей від 5 до 17 років. У порівнянні з попереднім тижнем у нас зросла кількість осіб, які були госпіталізовані. Таких осіб у нас 408, з них 199 це діти до 17 років", — говорить Кузьменко.

Вже другий тиждень поспіль на території Дніпропетровщини фіксують циркуляцію вірусів грипу типу А.

"Грип викликає такі ускладнення як пневмонія, ураження серцево-судинної системи, кровоносної системи і небезпечний саме ускладненнями. Перші ознаки — це насамперед дуже висока температура, яка важко піддається зниженню, загальна слабкість, інтоксикація, може бути першіння в горлі, кашель", — зазначає вона

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...