• Головна
  • Погашайте зобов'язання та досягайте бажаного: на що вплине спадний Місяць січня/лютого
15:00, 26 січня

Погашайте зобов'язання та досягайте бажаного: на що вплине спадний Місяць січня/лютого

Погашайте зобов'язання та досягайте бажаного: на що вплине спадний Місяць січня/лютого

З 26 січня до 9 лютого 2024 року буде спадний Місяць. Протягом цієї фази важливо закінчити відкриті питання та проєкти на роботі, а також вирішити всі спірні моменти у сімейному колі. Легше тримати емоції під контролем, зберігати ясність розуму та виявляти стриманість, тому можна ухвалювати виважені рішення.

Про це повідомила астролог Марина Скаді, передає редакція сайту 056.

За її прогнозом, протягом найближчих двох тижнів підвищується здатність до адаптації, мобілізації, зміцнення авторитету. Цілеспрямовані особистості нарешті зможуть досягти бажаного, але не варто квапити події.

26 січня, п'ятниця, спадний Місяць у Леві

Напружений аспект Місяць – Уран, з одного боку, сприяє появі геніальних ідей, але з іншого боку, дає підвищене навантаження психоемоційну сферу. Є ймовірність тертя та непорозумінь, які можуть створювати дуже неприємну, навіть небезпечну атмосферу.

27 січня, субота, спадний Місяць у Діві від 21:11

Практично весь день є неефективним Місяцем. Тому не варто планувати на цей день важливі справи. Необхідна обережність у стосунках, оскільки вони перебувають під загрозою. Прекрасний час для відпочинку та неспішної домашньої роботи, завершення поточних справ.

28 січня, неділя, спадний Місяць у Діві

Час очищення душі та сумління. День насичений активними світлими енергіями, романтикою, пригодами. Супроводжується почуттям легкості, ясності думок та позитивним настроєм. Якщо надійде цікава пропозиція, варто її прийняти без сумнівів та вагань.

29 січня, понеділок, спадний Місяць у Діві

Прекрасний початок тижня – психологічний гармонійний фон, формуються сприятливі умови для життєдіяльності, а це допомагає рости і з оптимізмом дивитися в майбутнє. Енергії дня стабілізують розбіжності та конфліктні ситуації щодо роботи, поїздок, побутових питань, усіх видів навчання, а також юридичних та майнових справ.

30 січня, вівторок, спадний Місяць у Терезах від 10:04

Гармонійний аспект Місяця з Плутоном надає добрі шанси та сприятливі перспективи у всіх справах. Трансформаційні енергії Плутона спонукають змінювати свій світогляд або принаймні спробувати переглядати переконання, які міцно прив'язують до минулого. Багато хто відчує "свіжий вітер змін".

31 січня, середа, спадний Місяць у Терезах

Місяць у гармонійному аспекті з Сонцем та напруженості з Венерою створює неоднозначні енергетичні потоки протягом дня. Відбуватимуться зміни і в питаннях, пов'язаних зі стосунками. Якщо все залишиться, як раніше, наростатимуть незадоволеність та роздратування, які легко можуть перерости у бажання розриву взаємин.

1 лютого, четвер, спадний Місяць у Терезах, від 22:36 – у Скорпіоні

Місяць у напружених аспектах із Меркурієм та Марсом створює "вибухонебезпечну суміш". Необхідно дотримуватися підвищеної обережності на дорогах, у громадському транспорті, під час роботи з інструментами, особливо колючими-ріжучими предметами. Сварки та непорозуміння виникають з нічого. Будьте стримані та терплячі!

2 лютого, п'ятниця, спадний Місяць у Скорпіоні

Обережніше з емоціями, та день буде дуже продуктивним. Підходить для творчої та інтелектуальної роботи. Будьте гнучкими, відкритими всьому незвіданому та не обмежуйте себе. Забудьте про необхідність контролювати все та намагайтеся подивитися на все відоме вам з іншого боку!

3 лютого, субота, спадний Місяць у Скорпіоні

Тяжкий день, але багато людей можуть відчути приплив ентузіазму і впевненості в собі. Зменшити напружений потенціал цього дня можна за рахунок активної діяльності, колективної роботи, спільних планів та цілей. Попереду нові вершини, тож краще спрямувати енергію у цьому напрямі. Її застій може включити саморуйнівні процеси.

4 лютого, неділя, спадний Місяць у Стрільці від 08:27

Обставини дня не дозволяють розслабитись. Необхідно завершити справи, які раніше були доведені до потрібного результату. Можуть виникнути деякі проблеми чи несподівані події у поїздках. Реально оцінюйте свої можливості, особливо якщо берете на себе додаткові зобов'язання.

5 лютого, понеділок, спадний Місяць у Стрільці

Місяць у гармонійному аспекті із Сонцем створює сприятливі енергії протягом дня. Прекрасний час для возз'єднання із родичами, зустрічей із романтичним партнером, розмов з дітьми.

6 лютого, вівторок, спадний Місяць у Козерозі від 14:08

Різні борги, економічні проблеми з банками, відносини з адміністративними органами можуть виходити на перший план, і важливо не ухилятися від вирішення питань, а знайти шляхи уникнути цього тиску. Необхідно погасити зобов'язання та не тягнути їх у новий місячний цикл, який розпочнеться 10 лютого. І з цього дня Зелений Дерев'яний Дракон набуде своїх прав.

7 лютого, середа, спадний Місяць у Козерозі

Чудовий день, коли можна зробити багато важливих справ. Формуються відповідні обставини для пошуку роботи та поліпшення ситуації у матеріальній сфері. Варто використати можливості цього дня для гармонізації особистих стосунків, відвідування державних установ, далеких поїздок.

8 лютого, четвер, спадний Місяць у Водолії від 15:59

Місяць у поєднанні з Марсом дає агресивний фон дня. Але також це енергія боротьби та досягнення цілей. Прокидається інтерес до всього нового, на думку спадають несподівані ідеї. Сприятливий день для активної роботи, занять спортом, початку дієти для поліпшення фізичної форми.

9 лютого, п'ятниця, спадний Місяць у Водолії

За східним календарем це останній день, яким керує Кролик. Слід уважно поставитися до знаків Всесвіту, звернути увагу на свої сновидіння. День перед молодиком 10 лютого енергетично потужний, тому необхідна обережність у кожній справі та словах. Слід уникати поспішності та дратівливості. Відкладіть усі починання та важливі справи на наступний тиждень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...