• Головна
  • Рейтинг найбагатших спортсменів у світі
Реклама
14:15, 24 січня

Рейтинг найбагатших спортсменів у світі

Реклама

Спортивні змагання приковують пильну увагу фанатів. Саме тому гравцям, які показують чудові результати, клуби готові платити нечувані гонорари. Деякі спортсмени входять до списку Forbes завдяки навичкам та майстерності, багаторічним тренуванням та регулярним перемогам. Якщо хочете спостерігати за своїми фаворитами, тоді переходьте на ggbet казино та робіть ставки.

Рейтинг найбагатших спортсменів у світі, фото-1

Топ-6 найбагатших зірок спорту

У рейтингу наведено спортсменів, чий дохід був підрахований за рік (прийнято період з 01.05.2022 по 01.05.2023 рр.) та перевищив усі очікування. При цьому прийнято до уваги не лише гонорари на полі, а й заробітки за його межами. Їхній сукупний дохід за період оцінений у $1,1 млрд. Серед успішних гравців:

  • Кріштіану Роналду.
  • Ліонель Мессі.
  • Кіліан Мбаппе.
  • Леброн Джеймс.
  • Канело Альварес.
  • Дастін Джонсон.

Одні грають у футбол, другі – у баскетбол, треті виходять на тенісні корти. У рейтингу представлені учасники різних видів спорту. Відповідно, за наявності таланту і спраги до перемоги завжди можна досягти відмінних результатів.

Рейтинг найбагатших спортсменів у світі, фото-2

Кріштіану Роналду

Футболіст із Португалії став завсідником списку Forbes. Його дохід на полі оцінений у $46 млн. Поза грою Роналду заробляє $90 млн. Це зумовлено співпрацею з популярним брендом Nike, криптовалютною біржею Binance.

Ліонель Мессі

Дохід футболіста становив $130 млн. Не виключено, що він ще неодноразово увійде до рейтингу спортсменів із високою оплатою. Семиразовий володар «Золотого м'яча» співпрацює з Adidas та Budweiser, Konami та PepsiCo, Louis Vuitton та іншими брендами.

Кіліан Мбаппе

Він став найкращим бомбардиром за підсумками минулого чемпіонату світу з футболу. Сумарний прибуток Мбаппе дорівнює $120 млн. При цьому $100 млн зароблено на полі і ще $20 млн — за його межами. Гравець співпрацює з Electronic Arts, Nike та іншими компаніями.

Леброн Джеймс

Баскетболіст, чий дохід на полі дорівнює $44,5 млн. За межами майданчика гравець заробив $75 млн. Додатковий дохід — це не лише контракти спонсорів, а й власний бізнес (підприємство з виробництва спортивного харчування та розважальна компанія). Леброн - співвласник ФК "Мілан" та власник акцій ФК "Ліверпуль".

Канело Альварес

Мексиканський боксер заробив на рингу $100 млн, а за його межами — $10 млн. Він співпрацює з Hennessy та Michelob Ultra. Також Альварес заснував низку компаній, розташованих на території його країни.

Дастін Джонсон

Гольфіст, який потрапив у топ найбільш забезпечених спортсменів, став несподіванкою для фанатів. Його загальний дохід на полі становив $102 млн. За контрактами — ще $5 млн. Багато в чому успіх Джонсона в поточному періоді обумовлений підтримкою Саудівської Аравії — під час підписання угоди йому обіцяно $125 млн, частина з яких спортсмен уже отримав.

Рейтинг найбагатших спортсменів у світі, фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...