• Головна
  • В Україні потеплішає, але почнуться опади: якою буде погода у Дніпрі 23 січня
20:00, 22 січня

В Україні потеплішає, але почнуться опади: якою буде погода у Дніпрі 23 січня

В Україні потеплішає, але почнуться опади: якою буде погода у Дніпрі 23 січня

У вівторок, 23 січня, погода в Україні зміниться. Температура підвищиться, лише в декількох областях вдень буде невеликий мороз. Разом з потеплінням почнуться і опади. Мокрий сніг та сніг у вівторок очікується на заході, півночі, а також у Вінницькій області.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на "Укргідрометцентр"

Хмарно з проясненнями. У західних, вдень і у північних та Вінницькій областях невеликий сніг, вдень місцями з дощем; на решті території без опадів.

На дорогах країни, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер переважно південний, 7-12 м/с, в Карпатах вночі та вранці місцями пориви 17-22 м/с.

Температура вночі 0-5° морозу, у східних, Сумській, Полтавській, місцями Дніпропетровській та Запорізькій областях 6-11° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Одещині 2-7° тепла.

Погода у Дніпрі

Малохмарно. Без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура по області вночі 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; по м. Дніпро вночі 5-7° морозу, вдень 0-2° морозу.

Погода в Україні на тиждень

В Карпатах значний сніг, 24 січня на Закарпатті значні опади. На дорогах країни, крім півдня, місцями ожеледиця.

Вітер південний з переходом на західний, 7-12 м/с, завтра в Карпатах, в середу в західних областях, в четвер місцями в Україні пориви 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат 25-30 м/с.

Температура 23-24 січня вночі 0-5° морозу, на сході країни, найближчої ночі також і в Сумській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях 6-11° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на крайньому півдні та заході країни до плюс 5°; 25 січня в більшості областей протягом доби від 1° морозу до 5° тепла (у східних областях та Карпатах вночі 2-7° морозу).

26 січня часом невеликий мокрий сніг. Температура вночі та вдень від 3° тепла до 3° морозу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...