• Головна
  • На що зробити ставку у 1win? Футбол і не лише!
Реклама
12:08, 22 січня

На що зробити ставку у 1win? Футбол і не лише!

Реклама

Вже не перший рік букмекерська компанія 1win пропонує любителям ставок із різних куточків світу гарні умови для гри. Одна із сильних сторін букмекера – це її лінія. 1win покриває десятки популярних видів спорту, багатий вибір ліг та безліч варіантів парі у матчевій лінії. Це і робить її популярною серед багатьох бетторів в Україні, Грузії, Узбекистані, де ставлять на сайті 1wins-uzbekistan.com, а також в інших країнах.

На що зробити ставку у 1win? Футбол і не лише!, фото-1

Ставки на футбол у 1win

У букмекерській конторі 1Він для гравців стабільно доступно не менше 70 різних регіонів у розділі «Футбол», кілька сотень ліг і тисячі матчів. І це лише у прематчі. Можна поставити на всі популярні клубні та міжнародні змагання. Наприклад: Ліга Чемпіонів, Кубок Лібертадорес, Ліга Європи, Ліга Чемпіонів Азії, Ліга Конференцій тощо.

Дуже добре висвітлюються також національні ліги, кубки. Причому географія надширока. Можна поставити навіть на чемпіонати Камбоджі чи Уганди. Так само як і на жіночий чи юніорський футбол.

У лінії топової гри сильного чемпіонату вам буде доступно понад 1000 варіантів ставок. Деякі з представлених ринків:

  • Картки;
  • Кутові;
  • Автори м'ячів;
  • Точний рахунок;
  • Перегони до N-го м'яча і так далі.

Лінія з'являється на сайті дуже рано. Часто на матчі можна поставити ще за 2-3 тижні до початку. Чим ближче до старту гри, тим вигідніші коефіцієнти пропонує букмекерська компанія.

Ставки на баскетбол у 1win

Сподобається в букмекерській конторі 1він і любителям робити ставки на баскетбол. Динамічна гра з помаранчевим м'ячем у розпал сезону представлена 30+ регіонами. Можна поставити навіть на чемпіонати Тайваню чи Північної Македонії.

Найкраще висвітлюються НБА та Євроліга. Для матчів цих турнірів запропоновано найбільше варіантів прогнозів та найкращі коефіцієнти. Лінійка гри НБА зазвичай містить понад 400 різних варіантів ставок. Серед них – парі на чверті, комбіновані варіанти, гонка до N-ї кількості набраних очок тощо.

Є в лінії букмекерської контори 1він і можливість робити прогнози на міжнародний баскетбол. Окрім ЧС, Євро, доступні ставки на континентальні турніри в Азії, Південній Америці, Африці, різні відбіркові матчі, ігри юніорів та жінок.

Ставки на теніс у 1win

1Win – букмекерська контора, що добре підходить для ставок на теніс. Оператор додає до лінії практично всі тенісні матчі професійного рівня. Це стосується не лише турнірів ATP, WTA, а й змагань рівня ITF, Challenger. Доступні ставки на одиночний розряд, парі, мікст.

Щодо лінії окремих матчів, то вона може містити понад 200 різних варіантів. Ось деякі з доступних опцій ставок:

  • Переможець + тотал;
  • Точний рахунок по сеті та точний рахунок у сеті;
  • Ставки на сети;
  • Індивідуальні тотали.

У лайві для тенісу запропоновано динамічні ринки. Ви можете поставити на кінець будь-якого очка.

Ставки на інші види спорту у 1win

У лінії букмекерської контори 1WIN стабільно представлено понад 30 видів спорту. Крім футболу, тенісу та баскетболу, на дуже хорошому рівні покриваються такі дисципліни:

  • Хокей. Стабільно доступно більше ніж 20 ліг, багато варіантів парі для матчів НХЛ, КХЛ + серйозні коефіцієнти.
  • Кіберспорт. У лінії з'являється безліч івентів CS 2, Dota 2. Майже завжди є можливість зробити ставку на League of Legends, Call of Duty, Valorant.
  • ММА (UFC). Букмекер пропонує лінію на всі івенти, які проводить організація UFC. При цьому для боїв пропонують дуже конкурентні коефіцієнти.

Знайшлося у лінії букмекера місце та екзотичним дисциплінам. Наприклад, ви можете зробити ставку на флорбол, кабаді чи незвичайні різновиди боксу. Кількість подій та дисциплін постійно розширюється. Також варто відзначити наявність віртуального спорту на сайті, що дає ще більше можливостей для ставок.

На що зробити ставку у 1win? Футбол і не лише!, фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#1wins
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...