• Головна
  • Організатор зник з грошима: у Дніпрі скасували концерт Тараса Чубая
18:15, 21 січня

Організатор зник з грошима: у Дніпрі скасували концерт Тараса Чубая

Організатор зник з грошима: у Дніпрі скасували концерт Тараса Чубая

Український шоу бізнес продовжує лихоманити від нового скандалу. Цього разу жертвами стали кілька артистів, які оголосили про це у своїх соціальних мережах. Від цього постраждали і українці. Так, у Дніпрі скасували концерт українського виконавця та лідера групи "Плач Єремії" Тараса Чубая, який мав відбутися 21 січня в Дніпропетровському академічному театрі опери та балету.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на пресслужбу театру.

За словами речниці пресслужби театру, організатор орендував у театру приміщення для проведення концерту, втім раптово зник.

За словами виконавця Тараса Чубая, з тієї ж причини скасували й концерт у Львові, що мав відбутися 1 січня. Компанія-організатор концерту, яку очолює Тарас Доненко, зникла з усіма зібраними з продажу квитків грошима.

"Організатор концертів Тарас Доненко зник напередодні свят з майже усіма коштами, отриманими з продажу квитків на концерти. Не хочу оперувати термінами "шахрай" та інше, бо не маю поняття що сталося. Чоловік зник. Коштів на оренду концертних залів, апаратури та оплати персоналу нема. Натомість є глядачі, що придбали квитки", — написав співак на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, ті, хто придбав квиток, можуть обміняти його на квиток на наступний концерт у місті.

"Якщо ви придбали квитки на Star лейбл, то зберігайте їх — ми їх обміняємо на наступних концертах у вашому місті на запрошення для вас. Якщо ваші квитки придбані на concert ua або karabas, то зверніться до квиткового провайдера по повернення коштів", — сказав Тарас Чубай.

Всі соцмережі компанії-організатора концерту наразі недоступні.

Організатор зник з грошима: у Дніпрі скасували концерт Тараса Чубая, фото-1

Скасувати концерти і повернути людям кошти артисти не можуть, бо цих грошей просто немає. Наразі квитковий провайдер concert ua на сторінці продажу квитків не зазначив, що концерт скасовано. А отже це не дає змоги повернути кошти глядачам. Спочатку на сайті була інформація, що усі квитки продано. 

Організатор зник з грошима: у Дніпрі скасували концерт Тараса Чубая, фото-2

Станом на 18:08 вже відкривається вікно з вибором місць та можливістю їх придбати. Сам концерт мав початися о 18:00. Зазначимо, що вартість квитків від 380 до 1 580 гривень. Як бачимо по зображенню зали на скріншоті - розпродано було багато квитків. 

Організатор зник з грошима: у Дніпрі скасували концерт Тараса Чубая, фото-3

На Internet-bilet.ua повідомили про скасування концерту. Проте для повернення коштів пропонують звернутися до організатора події. Для цього надають Інстаграм організатора, а ця сторінка як раз і не працює. Також для звернень вказано ще електрона пошта: [email protected]

Згідно з договорами з квитковими операторами, гроші необхідні, щоб заплатити за оренду залів, світло, звук. У цьому випадку організатор взяв гроші, але не заплатив за технічні витрати. І втік.

Хто з артистів і його слухачів ще постраждав 

У грудні співачка Злата Огнєвіч вийшла в ефір на своїй сторінці в Instagram, де повідомила, що її обдурив організатор Тарас Доненко, який займався організацією концертів. Він зник з усіма грошима за продані квитки.

Фронтмен гурту "СКАЙ" Олег Собчук також став жертвою шахрая. Він розповів виданню Обозреватель, що шахрай не один рік втирався в довіру до українських артистів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...