• Головна
  • В Україні посиляться морози: прогноз погоди на 21 січня у Дніпрі
08:00, 21 січня

В Україні посиляться морози: прогноз погоди на 21 січня у Дніпрі

В Україні посиляться морози: прогноз погоди на 21 січня у Дніпрі

21 січня на більшій частині території України буде нестійка погода, можливі снігопади та незначне зниження температури. На дорогах буде ожеледиця.

Про це попередив Укргідрометцентру, передає редакція сайту 056.

Синоптики прогнозують опади на більшості території країни. У західних областях очікується невеликий сніг, удень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-9°С, днем -4...+1°С. У Карпатах уночі -10...-15°С, вдень -3...-8°С.

У північних областях уночі пройде помірний сніг, удень місцями можливий невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -6...-11°С, вдень -2...-7°С.

У центральних областях місцями очікується невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -3...-8°С, днем -4...+1°С.

У південних областях вночі без істотних опадів, удень місцями невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, на Одещині вдень окремі пориви, 15 – 17 м/с. Температура повітря вночі -1...-6°С, вдень -2...+3°С.

У східній частині вночі без істотних опадів, вранці та вдень місцями невеликий сніг, мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -3...-8°С, вдень -3...+2°С.

У Київській області та столиці вночі метеорологи обіцяють помірний, а вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 3- 8° морозу, вдень 1-6° морозу. У Києві вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° морозу.

В Карпатах сніголавинна небезпека, також попереджають синоптики. Значна небезпека 3 рівню очікується на високогір'ї східної частини Закарпатської області. Можливе сходження лавин при низьких додаткових навантаженнях, окремих природних середніх та великих лавин. Синоптики радять утриматись від походів на високогір'я.

В Україні посиляться морози: прогноз погоди на 21 січня у Дніпрі , фото-1

Помірна сніголавинна небезпека 2 рівню очікується на високогір'ї західної та центральної частини Закарпатської області та на високогір'ї Івано-Франківської області.

Прогноз погоди на 21 січня у Дніпрі 

У неділю, 21 січня, у Дніпрі протягом всього дня спостерігатиметься сильна хмарність. За прогнозами синоптиків, можливі опади у вигляді мокрого снігу. Швидкість вітру коливатиметься від 1 до 3 метрів за секунду, з можливими поривами до 8 метрів за секунду.

Вночі вологість повітря становитиме 80-83%, вранці – 83-85%, протягом дня та ввечері – 82-97%.

О 5:00 на термометрах побачимо “мінус” 4, о 8:00 та об 11:00 – 2-3 градуси нижче нуля. Об 11-й годині може піти мокрий сніг, який падатиме до самого вечора. О 20:00температура повітря залишиться на позначці в 2 градуси зі знаком “мінус”, а о 23:00 – до -3. Схід сонця очікується о 7:22, а захід — о 16:20.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...