• Головна
  • Жовтий рівень небезпечності: через ожеледицю у Дніпрі виникають аварії та затори
10:30, 17 січня

Жовтий рівень небезпечності: через ожеледицю у Дніпрі виникають аварії та затори

Жовтий рівень небезпечності: через ожеледицю у Дніпрі виникають аварії та затори

На сьогодні, 17 січня у Дніпрі та області оголошено попередження про небезпечне метеорологічне явище - ожеледицю на дорогах. У зв'язку з цим, понад 80 одиниць спецтехніки працювали на автошляхах міста. Але повністю ліквідувати стихію не вдалося - все одно спостерігаються аварії та ускладнення руху.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

У зв’язку з погіршенням погодних умов у Дніпрі збільшилася кількість ДТП. Зранку на з’їзді з Нового мосту автобусний маршрут врізався легковий автомобіль. Обійшлося без постраждалих. Проте ускладнено рух транспорту у напрямку центру. Пропускають тільки по одній смузі.

Затор утворився й на Селянському узвозі. Там зламався автобус, через що водії змушені маневрувати на вузькому клаптику дороги.

Також по вул. М. Грушевського-вул. Свєтлова було затримано рух трамваїв №12 в напрямку пл. Старомостової через ДТП 2-х а/машин

«З вечора 16 січня та усю ніч працювало 45 одиниць посипальної техніки з відвалами, 7 навантажувачів, 24 одиниці мінітехніки, 6 самоскидів та 500 дорожніх робітників. Використано 1 045 тонн протиожеледної суміші, повідомляють у департаменті благоустрою та інфраструктури міської ради», – повідомили у пресслужбі міськради Дніпра.

Водіїв наполегливо просять бути уважнішими та без крайньої потреби не сідати за кермо через несприятливі погодні умови.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...