• Головна
  • В Україні запаси природного газу знижуються: чи вистачить до кінця опалювального сезону
18:00, 16 січня

В Україні запаси природного газу знижуються: чи вистачить до кінця опалювального сезону

В Україні запаси природного газу знижуються: чи вистачить до кінця опалювального сезону

В Україні половину опалювального сезону вже завершено. Це друга зима в умовах повномасштабного вторгнення. І перша за всю історію незалежності, яка проходить за рахунок газу власного видобутку.

Про це повідомляє пресслужба НАК "Нафтогаз Україна", передає редакція сайту 056.

Запаси природного газу в українських сховищах поступово знижуються. Станом на 16 січня у підземних сховищах України залишається близько 11,3 мільярда кубометрів газу. "Блакитного палива" вистачить для успішного завершення опалювального сезону.

«Україна перетинає екватор опалювального сезону. Завдяки завчасному масштабному ремонту завдяки накопиченню енергоресурсів, захисту об'єктів критичної інфраструктури цей осінньо-зимовий період проходить у плановому режимі», – сказав повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду.

"Нафтогаз" уклав 1 242 договори з 449-ма підприємствами теплокомуненерго (ТКЕ) та 793 ОСББ. Сім ТЕЦ в управлінні Групи Нафтогаз далі забезпечують теплом тисячі українців у Кам’янському, Кривому Розі, Новояворівську, Новому Роздолі, Миколаєві, Одесі та Херсоні.

"Дякуємо всім, завдяки кому це стало можливим. Українським захисникам, які боронять наше небо, захищають людей і міста. Енергетикам, які відважно під обстрілами відновлюють критичну інфраструктуру. Газовикам, які продовжують у надскладних умовах видобувати український газ. Та кожній українській родині, яка заощаджує тепло та вчасно сплачує рахунки.

Пам’ятаємо, для ворога холод – це зброя. Але ми не дамо йому нас здолати!", - йдеться в повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...