• Головна
  • В ухилянта з Дніпра - "проживання" в ЄС, а в хмельничанина - сумнівна меддовідка: ДПСУ виявляє ознаки фальшивок
14:00, 12 січня

В ухилянта з Дніпра - "проживання" в ЄС, а в хмельничанина - сумнівна меддовідка: ДПСУ виявляє ознаки фальшивок

В ухилянта з Дніпра - "проживання" в ЄС, а в хмельничанина - сумнівна меддовідка: ДПСУ виявляє ознаки фальшивок

В Україні, аби уникнути мобілізації деякі військовозобов'язані віддають тисячі доларів на липові документи. З ними намагаються виїхати за кордон, але часто їх розвертають і відвозять до поліції, де виписують кримінальну відповідальність за статтею 358 КК України (за підробку).

Про це повідомляє редакція сайту 056  з посиланням на ДПСУ. 

Так, 10 січня інспектори прикордонного контролю в пунктах пропуску припинили девʼять спроб незаконного перетину кордону за документами з ознаками підробок.

Предʼявників липових документів викрили в пунктах пропуску «Грушів», «Краківець», «Рава-Руська», «Смільниця» та в потязі закордонного прямування. Усі затримані виявились чоловіками призовного віку.

Під час прикордонного контролю в жителя Дніпра інспектор виявив липові відмітки на постійне проживання та взяття на постійний консульський облік в Литовській Республіці.

Семеро чоловіків з Одеси, Харкова, Хмельниччини та Тернопільщини надали на перевірку тимчасові посвідчення військовозобовʼязаного та довідки військово-лікарської комісії. В ході перевірки військово-облікових документів прикордонники виявили ряд ознак, що свідчать про їх підробку. 

Ще один мешканець міста Кам’янець-Подільський пред’явив сумнівну медичну довідку. Під час вивчення документів прикордонний наряд також виявив не встановленого зразка відмітки у військовому квитку.

За усіма фактами прикордонники повідомили співробітників Нацполіції. За використання фальшивок чоловікам загрожує відповідальність за ст. 358 Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...