• Головна
  • Зняття готівки без комісії і не тільки: все, що потрібно знати про платіжні картки
Новини компаній
12:13, 12 січня

Зняття готівки без комісії і не тільки: все, що потрібно знати про платіжні картки

Новини компаній
Зняття готівки без комісії і не тільки: все, що потрібно знати про платіжні картки, фото-1

Банківські картки сьогодні є практично у всіх. Вони дозволяють робити покупки, оплачувати послуги, отримувати виплати та знімати кошти. Однак багато хто стикається з додатковими витратами, такими як комісія при знятті готівки. Комісія – це збір, який банк стягує з клієнта за використання банкомату. Сума комісії може змінюватись в залежності від банку, типу картки та розташування банкомату.

А ось платіжна карта від Райффайзен Банку допоможе уникнути цих комісій та вигідно використовувати свою картку. Банк пропонує привабливі умови: можна вільно розпоряджатися своїми коштами та не хвилюватись про несподівані витрати. Карти від Райфу – це нові можливості для більш вигідного та комфортного керування власними фінансами. Кожна транзакція стає простою та приємною. А якщо врахувати, що у Райфі є спеціальна банківська карта для дитини, вигідно користуватися цим банком може вся родина.

Гід у світі платіжних карток

В арсеналі Райффайзен Банку є багато різних платіжних карток. Перш ніж визначитися, яку обрати, потрібно дізнатися більше про їх функціональність та умови зняття готівки. Розглянемо кілька варіантів карток, які пропонують вигідні умови.

Visa Gold відрізняється зручною системою кешбеку за відвідування ресторанів, покупки одягу, взуття та побутової техніки. Також є можливість здійснювати будь-які платежі без будь-яких комісій. Відкриття картки також не вимагає додаткових витрат. Зручно, що можна керувати фінансами онлайн, без необхідності відвідування банку. Для цього необхідно додати картку до цифрового гаманця Google Pay та Apple Pay.

Visa АТБ також надає багато цікавостей:

  • знижки на понад 700 товарів у магазинах АТБ;
  • безкоштовне зняття готівки у банкоматах мережі;
  • поповнення готівкою через термінали EasyPay, City24 без комісії;
  • безкоштовна оплата комунальних та інших послуг у системі "Raiffeisen Online".

Також Райффайзен Банк надає можливість відкрити спеціалізовані картки для соціальних виплат, такі як "єПідтримка" для внутрішньо переміщених осіб та "єВідновлення" для тих, чиє житло постраждало через бойові дії. Такі картки для виплат також дозволяють знімати готівку без комісії.

Інші переваги платіжних карток від Райфу

Розглянемо, чому варто звернути увагу на карти від Райфу, крім зняття готівки без комісії:

  • кожен платіж, будь то картка для стипендії, зарплата, пенсія чи інші регулярні доходи, завжди буде вчасно зараховано на рахунок;
  • захист своїх грошей та персональних даних: у Райффайзен Банку гарантують найвищий рівень безпеки для будь-яких транзакцій;
  • програма лояльності та бонуси: майже всі карти дозволяють отримувати відсотки від покупок назад на картку, накопичувати бонуси, заощаджувати в супермаркетах та на АЗС;
  • управління фінансами 24/7: можна регулярно відстежувати свої витрати та керувати фінансами через онлайн-банкінг або мобільний додаток.

Як оформити платіжну картку

Як отримати картку? Є два способи:

Спосіб 1. Онлайн через MyRaif:

  • замовте віртуальну картку в один клік;
  • додайте її до Apple Pay або Google Pay;
  • фізичну картку можна отримати за 10 днів.

Все, що потрібно для оформлення - це мобільний додаток Дія з ID-картою або закордонним паспортом.

Спосіб 2. Візит до відділення банку:

  • мати при собі паспорт та код;
  • оформляєте картку на місці.

Вибір правильної карти гарантує, що управління фінансами буде легким та зручним.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...