• Головна
  • Світлові ефекти та природність: у передмісті Дніпра з'явиться нова знакова локація
18:00, 11 січня

Світлові ефекти та природність: у передмісті Дніпра з'явиться нова знакова локація

Світлові ефекти та природність: у передмісті Дніпра з'явиться нова знакова локація

В такі складні часи в Дніпрі продовжують створювати гарні локації. Так, незабаром у передмісті з'явиться ще одне знакове місце з дизайнерським оформленням. Над ним працювали розробники Успенської площі.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на головного світлового дизайнера і засновника компанії Expolight Миколу Каблуку.

За його словами, вже завершується створення знакової локації для заміського комплексу, з крутезною сучасною архітектурою і ландшафтним дизайном на Дніпропетровщині.

"Так як наш об’єкт знаходиться біля водосховища, ми підкреслювали природність локації, поєднували будівлю та територію в єдину комфортну систему за рахунок низькорівневого освітлення та світлових ефектів, а також нюансного балансування яскравості та кількості освітлення", - написав Каблука.

Він зазначив, що дизайнери акцентно проявили архітектуру фасаду, а також інтер’єр всього комплексу, розробивши сценарії, які автоматично та непомітно змінюються впродовж доби. Вся єдина система освітлення налаштовується та керується через наш хмарний сервіс Expolight Cloud Control.

Спеціально для цього об’єкту розробили, виготовили та встановили опори зі світильниками органічної деревоподібної форми, які гармонічно поєднуються з природним оточенням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...