• Головна
  • "Ядерне число" та символ початку: що символізує молодик знаку Козерога
11:00, 11 січня

"Ядерне число" та символ початку: що символізує молодик знаку Козерога

"Ядерне число" та символ початку: що символізує молодик знаку Козерога

11 січня відбудеться перший молодик 2024 року. Він символізує мету, що виявляється в агресивності та амбітності. Цей молодик допомагає структурувати своє життя і реалізувати свої честолюбні задуми. Число 11 – код надсили.

Про це повідомила астролог Марина Скаді (Марина Соколова), передає редакція сайту 056.

Під час січневого молодика 2024 року Місяць "розминеться" із Сонцем на досить велику відстань - 4.99°. У результаті це буде найяскравіший (якщо можна так висловитися) молодик 2024 року. У момент молодика Місяць буде освітлений на 0,19% і, грубо кажучи, буде являти собою ультратонкий півмісяць, який, однак, буде губитися в сонячних відблисках, але досвідчені фотографи можуть спробувати зловити його.

Молодик будн о 13:57 за київським часом. Його момент триває недовго, але вплив Місяця люди можуть відчувати протягом 2-3 діб.

У знаку Козерога Місяць має слабкий статус — вигнання, тому під час його переміщення за цим знаком зодіаку, людям складно давати вихід своїм почуттям, є потреба ховати емоції від оточення, що дуже несприятливо для здоров'я.

За нумерологією число 11 являє собою енергетичний потік, і роль цього числа полягає в потужному прояві сили та енергії. Завдяки розкриттю саме потенційної одиниці це те, що до 11 ще жодне число не могло виявити. Ключові слова – друге дихання, витривалість, енергія, міць, активність та фізична сила.

11 не ділиться рівно на одне інше число, тільки на себе! Такі числа прийнято називати "ядерним числом", оскільки роздробити, розділити на рівні його не можна. 11 – перше число, у якому пасивний, внутрішній складник (друга одиниця) проявляється нарівні з активним (перша одиниця). Це як підняття із глибин накопичених покладів енергії, пробудження прихованого раніше потенціалу. І це прояв того, що раніше не використовувалося, призводить до сильного поєднання — здатності використовувати самостійно, усвідомлено керувати (1) своєю долею (10).

Молодик у Козорозі 11 січня 2024 року – останній молодик, коли найвища планета – Плутон, також перебуває в цьому знаку. Планета влади, великих грошей, глибоких ситуацій, питань життя та смерті розчищає плацдарм для нового та життєздатного. Це можна трактувати як останній шанс щось кардинально змінити та розпочати життя з чистого аркуша.

Також у Козерозі перебуває вогненний Марс, що символізує початок. Зростає мотивація розвиватися у професійному середовищі, будувати кар'єру. До того ж новий місяць надає достатньо можливостей, щоб втілити задумане в реальність.

Молодик у Козерозі сприяє всім, хто виявляє завзятість у досягненні поставлених цілей і веде свою діяльність, дотримуючись норм закону. Все, що буде сплановано в період зростального Місяця, стане реальним і набуде форм восени 2024 року.

До цього часу будуть видно результати планомірної роботи, розпочатої на початку року – після молодика 11 січня. Щоб результат задовольняв повністю, вже зараз варто подумати про те, на які самообмеження ви готові заради фундаментальних перетворень в навколишньому просторі і ґрунту під ногами.

Не пропустіть найкращі дні для довгострокового планування! Досить "бігати за вітром", настав час робити конкретні кроки і брати на себе повну відповідальність за своє життя.

Це явище надає безліч можливостей народженим під знаками стихії Землі: Тельцям, Дівам і Козорогам. Для Овнів, Раків та Терезів молодик у Козорозі досить складний. Відчуття тяжкості на тлі нестабільної ситуації в країні та світі ще більше посилюється.

"Чуттєвим та емоційним людям непросто в період молодика в Козорозі, знижується творчий потенціал, проте з'являється можливість структурувати свої думки та навести лад у своєму житті, правильно розставивши пріоритети. Настав час зняти "рожевими окуляри".

Практичний Козоріг надає речам куди більш реалістичне забарвлення. В результаті всі ми на якийсь час стаємо трохи обережнішими, серйознішими і вдумливішими, що дозволяє визначити для себе нові цілі і досягати висот", - підсумувала астролог.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...