• Головна
  • У Дніпрі функціонує пункт обігріву: адреса та телефон
19:00, 8 січня

У Дніпрі функціонує пункт обігріву: адреса та телефон

У Дніпрі функціонує пункт обігріву: адреса та телефон

У Дніпрі цілодобово працює пункт обігріву. Він розташований на вулиці Лоцманській, 22-А у відділенні Міського центру соціальної допомоги. Тут надають послуги бездомним та людям із низьким рівнем доходів.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

Пункт обігріву функціонує з грудня. Сюди можуть прийти не лише бездомні особи, а й усі інші, хто опинився у різних складних життєвих обставинах: запізнилися на автобус, потяг тощо. Попити чаю чи поїсти страви швидкого приготування, скористатися душем. За необхідності можна залишитися на ночівлю.

"З початку грудня до пункту обігріву звернулося 24 особи. Нині на обліку у відділенні щодо надання послуг бездомним особам чи з низьким рівнем доходів — 52 особи. Торік тут закінчили ремонт, аби були комфортні умови. Зараз температура зі значним мінусом. Тому ті, хто потребує обігріву, можуть сюди звернутися", — розповів директор Дніпровського міського центру соціальної допомоги Максим Єрьоменко.

До згаданого пункту обігріву прийшов і Дмитро. Чоловік родом із Харкова. Ще до повномасштабного вторгнення він опинився у Дніпрі.

"Так склалося життя, що не маю свого житла. Останні два дні ночував у хостелі. Потім гроші закінчилися. Був на вокзалі. Зараз настали справжні холоди і добрі люди підказали цей заклад, де є пункт обігріву. Тут все так гарно, сучасний ремонт. Тепло й затишно. Можна чаю випити, душ прийняти. Ще й теплі речі можуть надати. Нині у мене немає ідентифікаційного номера. Тут мені сказали, що допоможуть його відновити. Приємно вражений такою турботою", — підкреслив Дмитро.

Телефон пункту обігріву: 073-785-64-63.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...