• Головна
  • В Криму розквітла "бавовна": що уразили ЗСУ та як прокоментували вибухи в ГУР
18:00, 4 січня

В Криму розквітла "бавовна": що уразили ЗСУ та як прокоментували вибухи в ГУР

В Криму розквітла "бавовна": що уразили ЗСУ та як прокоментували вибухи в ГУР

Вдень 4 січня в тимчасово окупованому Криму пролунало кілька потужних вибухів. “Бавовна” розквітла в кількох містах. В ГУР відзначили, що українські військові продовжують виконувати свою роботу. А в Генштабі ЗСУ заявили про знищення командного пункту окупантів поблизу Севастополя.

Про це повідомляє сайт 056.

Близько о 15:40 на території Севастополя тимчасово окупованого Криму оголосили повітряну тривогу. Також перед цим російські терористи перекрили рух по Керченському мосту.

Майже протягом години росіяни жалілись на масований ракетний обстріл, а на території Севастополя та Євпаторії лунали вибухи.

Як зазначається, в Севастополі пролунало близько 10 вибухів. Перед цим місцеві мешканці чули пуски ракет. Так званий “голова” міста Розважаєв заявив, що були “збито декілька повітряних цілей”.

Як повідомляє "Крымский ветер", одну українську ракету начебто збили, а друга влучила у військову частину (КП зв'язку) в Юхариній балці в Севастополі. Зазначається, що туди поїхали швидкі та пожежники.

Також повідомляється, що в район села Уютне Сакського району викликали багато машин швидкої допомоги.

Крім того, вибухи чули й в Євпаторії. Там “бавовну” зафіксували в районі Червоної гірки. Туди помчалися автівки швидкої допомоги.

В Україні прокоментували вибухи в тимчасово окупованому Криму

"Це, можна сказати, відбувається в онлайн-режимі. Мова про те, що українські Сили оборони продовжують роботу. А коли буде можливість оприлюднити результати та поділитися ними, то це обов'язково буде зроблено", - пояснив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрі Юсов в ефірі телемарафону.

Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук подякував українським пілотам, які брали участь у сьогоднішній атаці на окупований Крим. Він наголосив, що чекає чергового виправдання від пропагандистів, які намагатимуться пояснити вибухи в Криму.

"Привіт окупантам у Криму! Чекаю від ворожої пропаганди такого ж епічного звіту із Севастополя та Євпаторії 4-го січня і вкотре дякую пілотам Повітряних Сил та всім, хто планував операцію, за бездоганну бойову роботу", - йдеться в дописі Олещука.

В Криму розквітла "бавовна": що уразили ЗСУ та як прокоментували вибухи в ГУР, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...