• Головна
  • Пожежі та ДТП на Дніпропетровщині: минулої доби рятувальники виявили три тіла
09:30, 3 січня

Пожежі та ДТП на Дніпропетровщині: минулої доби рятувальники виявили три тіла

Пожежі та ДТП на Дніпропетровщині: минулої доби рятувальники виявили три тіла

Минулої доби, 2 січня 2024 року на Дніпропетровщині сталося три трагічних надзвичайних події. На трьох викликах рятувальники виявили трьох загиблих.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

В Кривому Розі надзвичайники на пожежі виявили тіло людини

2 січня о 19:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Ярослава Мудрого Саксаганського району міста Кривий Ріг.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що вогнем охоплена дерев’яна неексплуатуєма споруда та дерев’яні піддони на загальній площі 60 кв.м. Всередині споруди вогнеборці виявили обгоріле тіло людини.

Пожежу ліквідовано о 20:33. До ліквідації займання було залучено 10 рятувальників та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

В Нікопольському районі під час ліквідації наслідків ДТП рятувальники виявили обгоріле тіло чоловіка

2 січня об 11:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Лугова селища Добра Надія Марганецької міської територіальної громади Нікопольського району, горить перекинутий автомобіль.

По прибуттю вогнеборців до місця події встановлено, що водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з деревом. Внаслідок удару автомобіль перекинувся та спалахнув. Загальна площа пожежі склала 8 кв.м.

Займання ліквідовано об 11:56. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили обгоріле тіло чоловіка, 1969 року народження. До місця виклику було залучено 9 рятувальників та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

В Криворізькому районі під час ліквідації пожежі надзвичайники виявили тіло чоловіка

Вчора об 11:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Чкалова селища Чкаловське Лозуватської селищної територіальної громади Криворізького району.

Прибувши на місце рятувальники встановили, що пожежа виникла всередині одноповерхового житлового будинку. Горіли речі домашнього вжитку та ліжко на загальній площі 5 кв.м.

Пожежу ліквідовано об 11:50. Під час ліквідації займання співробітники Служби порятунку виявили тіло чоловіка, 1988 року народження.

До місця виклику залучено 7 рятувальників та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...