• Головна
  • Майже без пригод: у ДСНС розповіли, як минула новорічна ніч у Дніпрі та області
14:06, 2 січня

Майже без пригод: у ДСНС розповіли, як минула новорічна ніч у Дніпрі та області

Майже без пригод: у ДСНС розповіли, як минула новорічна ніч у Дніпрі та області

Вся Україна нещодавно відсвяткувала Новий рік. З 31 грудня по 1 січня зазвичай, стається чимало злочинів та надзвичайних ситуацій. Цього року в деяких регіонах знайшлися диваки, яким спало на думку запускати феєрверки. Проте у Дніпропетровській області було на дивно спокійно.

Про те, як минула новорічна ніч на Дніпропетровщині розкаже редакція сайту 056.

Тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації, полковник служби цивільного захисту Сергій Корінний розповів, що новорічна ніч пройшла доволі спокійно. Якщо не враховувати ворожі обстріли. Загалом підрозділи ДСНС з восьмої вечора 31 грудня до 6 години ранку 1 січня 2024 року здійснили 13 виїздів. З них 8 на пожежі, одна з яких сталася у Дніпрі через падіння ворожого безпілотника. Також був виїзд на одну ДТП, в результаті якої загинула людина. 

Представник ДСНС зазначив, що цього року населення дослухалось до влади і правоохоронних органів і не порушувал правила громадського порядку.

«Враховуючи результати нашого аналізу спостерігається зменшення кількості надзвичайних ситуацій приблизно на 25%», – додав Сергій Корінний.

Такі показники демонструють, що мешканці області починають усвідомлювати, наскільки зараз важливо дотримуватись норм і правил, та не порушувати закон.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...