• Головна
  • У 23 будинках Дніпра пошкоджено близько 1000 вікон: як місто оговтується від ракетної атаки
13:30, 29 грудня 2023 р.

У 23 будинках Дніпра пошкоджено близько 1000 вікон: як місто оговтується від ракетної атаки

У 23 будинках Дніпра пошкоджено близько 1000 вікон: як місто оговтується від ракетної атаки

29 грудня Дніпро оговтується від російського ракетного удару. Комунальні служби міста одразу взялися до усування наслідків.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на пресслужбу Дніпровської міськради.

Після масованого ракетного удару окупантів комунальні служби Дніпра міста усувають наслідки російського терору. Нині відомо про 23 постраждалі будинки, в яких вибито близько 1000 вікон.

«З них 15 будинків ОСББ. Там пошкоджено близько 7 сотень вікон. Нині ж обстеження продовжується, і ми розуміємо, що їх може бути близько 1000. Також нагадуємо, що можна звернутись до нашого департаменту, або ж на єдину гарячу лінію міської ради та повідомити про ушкодження. Аби ми обстежили, зняли заміри та найближчим часом поміняли вам вікна. Бо нині заводи з виготовлення вікон перевантажені, тож зробіть це якомога швидше», – зазначив начальник організаційного відділу департаменту з питань самоорганізації населення ДМР Владислав Макарець.

Щодо будинків комунальної власності, поки також є інформація лише про пошкоджені вікна:

«Нині відомо про 8 пошкоджених будинків. Найбільше постраждав будинок по вул. Алана Шепарда, 11. Наразі підрахували близько 3 сотень вибитих вікон. Тож працюємо з мешканцями, затягуємо плівкою та робимо заміри, аби найближчим часом замінити”, – прокоментував директор департаменту житлового господарства ДМР Сергій Файфер.

Унаслідок ракетної атаки у Дніпрі, як повідомляє департамент гуманітарної політики, постраждали також дві школи та одна бібліотека.

У роботах по ліквідації наслідків масованого ракетного удару залучено 13 самоскидів, 6 екскаваторів-навантажувачів, 2 автокрани, 2 автовежі, 2 екскаватори, 1 фронтальний навантажувач та 20 робітників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...