• Головна
  • Новорічні акції та знижки в супермаркетах Дніпра
16:00, 29 грудня 2023 р.

Новорічні акції та знижки в супермаркетах Дніпра

Новорічні акції та знижки в супермаркетах Дніпра

До Нового року супермаркети Дніпра зробили багато цікавих акційних пропозицій. Інтенсивно скуповуючись до свят, люди "змітають" з полиць товари зі знижками, але продавці по міні надходження поповнюють їх. Великі черги на касах можна помітити навіть в вдень робочого будня.

Сайт 056 зібрав перелік найвигідніших пропозицій від АТБ, Варус, Сільпо.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 2 чи 1 січня діють наступні знижки: -50% на шоколад молочний з горіхами; -44% на цукерки Асорті молочний шоколад; -43% на ковбасу Губернську; -40% на приправи, майонез, каву смажену натуральну мелену, кетчуп, чай в пакетиках, ікру лососеву горбуші, огірки мариновані; -37% на сир плавлений, цукерки Пташине молоко; -36% молоко згущене варене, напій Пепсі; -35% на сік нектар; -32% на форель слабосолену.

Варус

До 3 січня 2024 року в мережі супермаркетів "Варус" діють знижки в рамках новорічної акції. Найбільші знижки на такі продукти та напої: -50% на ковбасу сирокопчену Салямі, польське морозиво; -46% на ковбасу сиров'ялену Фует; -46% на каву розчинну; -45% на чай розсипний; -44% на крем-сир з добавками; -42% на сир Маасдам, креветки очищені варено-морожені; -40% на сьомгу слабосолену, соєвий соус, кондитерську арахісову масу, ікру лососеву зернисту; -37% на крупу рисову; -36% на воду лікувальну; -35% на напій Пепсі, молоко згущене, оселедець слабосолений, яблука; -34% на печінку свинячу; -31% на олію соняшникову; -23% на борошно пшеничне.

Також діють знижки до -40% на солодощі, до -35 на кисло-молочні продукти і 35% на консервовані овочі, оливки, гриби.

Сільпо

До 3 січня в Сільпо активна складена програма "Ціна тижня". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -62% на каву мелену смажену; -54% на шоколад з горіхами, морозиво; -52% на ковбасу салямі; -48% на майонез; -47% на кетчуп; -42% на десерт сирковий; -41% на хамон; -39% на сир Моцарела, молоко згущене варене, сосиска з вершками та телятиною; -37% на сир вершковий; -29% на вроду мінеральну сильногазовану; -27% на форель слабосолену.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #АТБ #Сільпо #Сильпо акции #Варус #акции в супермаркетах Днепра
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...