• Головна
  • Частину України після потепління накриє сніг: прогноз погоди на 29 грудня у Дніпрі
05:00, 29 грудня 2023 р.

Частину України після потепління накриє сніг: прогноз погоди на 29 грудня у Дніпрі

Частину України після потепління накриє сніг: прогноз погоди на 29 грудня у Дніпрі

У п'ятницю, 29 грудня, в Україні переважатиме погода без опадів. Лише на території Полтавської, Харківської та Луганської областей може спостерігатися слабкий атмосферний фронт, що призведе до невеликих опадів у вигляді дощу чи мокрого снігу.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на синоптикиню Наталку Діденко.

Вітер у п'ятницю залишиться поривчастим, південно-західного напрямку.

Навіть уночі очікується висока температура повітря, в діапазоні від +2 до +5 градусів. У східних областях буде трохи прохолодніше, від -1 до -3 градусів. Протягом дня 29 грудня очікується тепло, від +4 до +9 градусів, а на півдні та у деяких західних областях температура підніметься до +8…+11 градусів.

У Києві 29 грудня ймовірність опадів мала. Вітер буде південно-західний, помірний, місцями поривчастий. Ночі будуть теплими, до +2 градусів, а вдень очікується від +5 до +7 градусів.

Прогноз погоди на 29 грудня у Дніпрі 

У п’ятницю, 29 грудня, у Дніпрі буде слабка хмарність. Опадів синоптики не прогнозують. Атмосферний тиск складатиме від 757 міліметрів ртутного стовпчика до 760 міліметрів ртутного стовпчика.

Швидкість вітру – до 4 метрів на секунду з поривами до 9 метрів на секунду. З ночі до вечора він буде південно-західним. 

Вночі вологість повітря становитиме 86-93%, вранці – 88-97%, протягом дня – 81-85%, а ввечері – 87%. О п’ятій ранку на термометрах побачимо +2, о восьмій – +3, об одинадцятій – +5, а о чотирнадцятій – +6. О 20:00 похолодає до +4.

Схід сонця очікується о 7:31, а захід — о 15:52.

Наталка Діденко додала, що найближчі опади, такі як дощ та мокрий сніг, припадуть на 1 січня, а відчутне похолодання, хоч і незначне, настане після 4-5 січня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...